Livsstil

Grässklippning, provfotografering och en fullplanerad September

Full planerad  September.

Söndag och denna dagen har helt ärligt bara sprungit iväg.  Jag vaknade utan feber och med ett bättre mående i dag, så jag ringde jobbet och talade om att this bitch coming to work tomorrow haha och strax efter det fick jag panik och skickade sms till sjömannen att jag fan glömt bort att klippa gräset nere vid vagnen, så jag skulle bara få på mig kläder och sen körde jag och kamphunden ner och klippte gräset lite snabbt. Jag var en aning stressad men jag ville få det gjort innan man får ett fint litet klagomål att det är campingens mest ovårdade plats. Det vill vi inte hör haha!

Stressar hem där efter, duschar och gör mig i ordning för andra gången. Jag skulle vara i Lund kl 13 för att möta upp mina fantastiska vänner med döttrar för en provfotografering inför deras fantastiska dag.  Jag vet ju att jag kan detta med fotografering och fotograferat att par bröllop de senaste åren, men ändå av någon anledning så blir man ju lite nervös och ja , när man ska fotografera vänner så blir det ju en helt annan press. Fan om jag skulle misslyckas.  Det blev ett par fantastiska timmar i Lund och jag blev supernöjd med fotograferingen.

Provfotografering erbjuder jag för att det känns bra och det blir lite av en försmak inför den kommande dagen. Jag får leka mig fram och se hur dom är framför kameran och så får jag ju känna på vad jag kan förbättra till den stora dagen. Perfekt. Och ja , herregud vad underbara dessa människor är och fotona blev enligt mitt tycka .. magiska. Har vi tur kanske jag får visa upp några foton här!  Dessutom när man ser deras kärlek så kommer den där saknaden efter min sjöman. Kärlek är fan vackert.

När jag kom hem gick jag ut med kamphunden och sen la jag mig och slappade i soffan. Fruktansvärt ont i mitt öra, men det bör ge med sig snart tycker jag. Jag har redigerat foton och lagat middag som jag just tryck i mig, en matlåda till i morgon och en till på tisdag.  Så nu ska jag fixa lite här hemma innan jag tar med mig kamphunden på sista rundan, lägger oss i sängen och kollar lite tv innan jag ska sova.  En ny vecka i morgon och nu kommer snart sjömannen hem, i morgon börjar jag nedräkningen  .. på riktigt!

För övrigt så hoppas jag att jag kommer levande ut ur September månad, för denna månad är verkligen maxad med olikheter och saker som ska göra, allt från jobb, nedpackning vid husvagnen, provfotografering, bröllopsfotografering .. Puh , ja en hel del jobb i sociala medier med!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.