Livsstil

Fyra nätter kvar innan han kommer hem

Philodendron verrucosum.

Dagarna bara springer iväg. Det känns som vårtemperaturen börjar komma ännu mer och det var riktigt behagligt väder ute när jag var ute på morgonrundan med kamphunden. Det är fullt ös med jobb och i dag har jag ett kvällspass och även HLR utbildning som jag ska genomgå och sen ett kvällspass även i morgon och sedan håller jag helg.

I går var jag och hämtade ut ett paket då jag fått hem skickat en Philodendron verrucosum från Grönaväxtriket och den är så jävla fin. Jag hoppas den ska trivas här och att den växer sig stor och massiv, lite orolig är jag dock eftersom denna växt tydligen kan bli enormt stor och tanken är att jag kommer ta med denna och en hel del växter till ut till stugan när vi flyttar ut till för våren och sommaren. Tänk om de blir gigantiska och hur fan ska jag då få hem dom igen? haha!

Annars så rullar livet på, jag väntar hem ett paket till som jag ska få hemskickat med lite härliga vitaminer för hår och även schampoo.  Utöver det så längtar jag så fruktansvärt tills sjömannen kommer hem, nu känns det att det närmar sig avmönstring för honom och att han ska komma hem. Mars månad kommer nog bli en bra månad. Vi ska bland annat iväg och se The phantom of the opera i Kristianstad då en vän har fått en större roll i  den så det ska bli galet spännande och sen i slutet av mars ska jag och syrran gå och lyssna på Bränd på Malmö live.

Hur ser er månad ut?
Håller ni er inne och nojar över Corvid-19? haha!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.