Livsstil

Kaktus jakt, visa sin kärlek öppet och prosecco

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äntligen ägare till kaktusar!

I bilen på väg till västra hamnen för att hämta upp min lillasyster så ser jag 2 killar gå hand i hand. Jag höll av lycka på orsaka en trafikolycka och hade sån stor lust att springa ut och tala om hur jävla glad jag blev, hur varm jag blev i kroppen och hur jävla avundsjuk jag är. Det där är fan lifegoals.

Jag la upp detta på min facebooksida och skrev att jag önskar att jag och sjömannen vågade gå hand i hand på stan och visa våran kärlek öppet, men händelsen då jag blev påhoppad och sparkad i ryggen 2011 sitter kvar.  Att tänka på händelsen gav mig rysningar. En tjej som heter Emma skrev att hon blev förbannad, för detta är inget man egentligen ska reagera över och jag förstår henne och känner samma. Jag blir arg för att det fortfarande 2016 finns personer( läs Totten ) som inte vågar visa sin kärlek till en samkönad offentligt.  Men mer om detta i ett annat inlägg!

Nu var det kaktusar vi skulle prata om .. och bubbel haha!

Vi har varit på blomster jakt. Först hamnade vi på trädgårdspaletten. Där hittade jag asafina kaktusar, men inga krukor att ha dom i, så jag ställde tillbaka dom med ett brustet hjärta och så körde vi till Oasen.
Där hade dom oxå billiga kaktusar så det blev 4:a små och en stor och några krukor och allt blev under 200 kr.  Ja, nu vet jag inte riktigt vart jag ska ställa dom, förutom den lite större som står bredvid tv´n.
Nu är nästa mål bara att köpa en asastor som står på golvet .. Någon som är sugen på sponsra eller ge stjärtisen i present för att jag är jag? Då menar jag en stor!!!

Ringt och efterlyst recept till Prada som skulle finns på apoteket, vilket det inte gjorde. Men efter ett samtal så skulle detta ordnas pronto.  En runda på ica maxi där syrran skulle handla och jag skulle se efter något att stoppa i huvudet. Dom skulle ha fläskfilé  — Åh vad gott. Jag bjuder in mig på middag och tar en flaska rosé  med mig haha!

Det är min fredag, den har blivit lite bättre än vad den började och nu ska jag ta min flaska vin och traska över till syrran och Matte H på vin och middag. Det är det bästa med att dom flyttat från västra hamnen och faktiskt bor 2 gator i från, nu slipper jag gå asalångt för en middag hos dom eller tvärtom !  Perfá!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.