Livsstil

Lillördag, rosé och att vara sin egen

DSC_0864

 

Onsdag kväll och vi bara slappar och njuter. Jag hade hoppats att det skulle komma ett paket gällande företaget i dag men det gjorde det inte så jag får helt enkelt hoppas på att det kommer i morgon i stället.

Lugnet sprider sig här hemma, jag har tänt lite ljus, lägenheten är städad och det mesta av tvätten är tvättad och ett glas rosé är upphällt. Kamphundarna är rastade, Prada sitter här bredvid mig i soffan och krafsar mig på handen och tycker jag ska fokusera på att klappa henne i stället för datorn och bloggen medans de andra 2 vindlingarna, Chanel och Gizmo dom springer rundor här hemma och busar, slickar varandra och är allmänt kåta.. Dom lever livet med andra ord alla 3, livsnjutare.

Det här med att vara sin egen och inte blogga på någon portal. Det känns faktiskt bra, konstigt men bra. Jag är min egen chef nu, bestämmer över allt.
Det jag dock skulle önska var att jag hade tvånget som vissa portaler har, speciellt mot toppbloggarna att dom måste blogga x antal gånger per dag/vecka.
Men samtidigt så är det en enorm lättnad över att vara sin egen och bestämma själv. Jag har kommit i från det där med att jag måste blogga x antal inlägg per dag bara för att behålla läsarna och för att bloggen ska vara uppdaterad.  Jag vill självklart behålla läsarna och ha en bra uppdaterad blogg, men samtidigt vill jag inte tvinga fram inläggen bara för att .. Det är som att försöka skita när man inte är bajsig, asajobbigt!  Jag vill verkligen få med mig i inläggen och jag vem är då jag ? Jo bilder, frispråkigt och att bjuda på mig själv.

Det jag rent spontant känner och tänkte på nyligen på promenaden med kamphundarna. Det har varit alldeles för lite vår foton och det ska jag ändra på, redan i morgon! Kameran ska med oftare !

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 18 mars, 2015 at 21:25

  Du fixar ditt själv-skap kanon. Skönt med eget. Ha en fin kväll.

 • Reply Patricia 19 mars, 2015 at 13:14

  Ja att tvinga fram inlägg blir sällan bra. Jag tycker du gör ett bra jobb med din blogg, sen om det kommer ett inlägg varje dag eller varannan dag eller ännu mer sällan spelar ingen roll. Inläggen du bjuder på är värda att vänta på, typ så:)

  Jag måste bli bättre på att fota min hund, men hon vill verkligen inte vara med på bild, hon vill vara med mig, bakom kameran haha:)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.