Hem och Inredning

Ny inredningsdetalj

Ny vas till hemmet.

Hej torsdag och regnet det bara öser ner. Vi har en ledig dag tillsammans och vi har uträttat lite ärenden, bland annat varit till stugan och placerat ut markering för det kommande kommunala avloppet som ska påbörjas nu under vintern, det ser vi fram emot som fan haha.  Sen en runda till bland annat dollarstore där jag fyndande denna snygga fasen. Älskar. Vi har handlat lite på city gross och jag har varit ut och hämtat ut ett paket från en samarbetspartner och paketet var verkligen fullproppad med kosttillskott , till både mig och sjömannen men mer om det vid ett annat tillfälle.

I går var det planeringsdag 8-16 och därefter jobbade jag övertid 16-21.30 och när jag kom hem så doftade det nybakat här hemma, sjömannen och kamphunden hade bakat lussekatter och dom smakade så jävla gott och eftersom det regnar och vi båda är lediga och inte har något planerat alls i eftermiddag så känns det som att vi hoppar i mjukisbyxorna och fixar en omgång till med saftiga lussekatter. Kanske att vi bakar något mer. Satan vilket bak-mode vi har kommit in i. Men överlag blir det en riktigt slappar och återhämta sig dag och mys i soffan.

Vad har ni för planer för dagen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 28 november, 2019 at 15:20

  Åh, lussekatter! Egentligen tycker jag inte att de är godare än andra bullar, men det är känslan av advent som gör att de är viktiga. Jag är för lat för att baka egna, men jag ska köpa hem till helgen. Då ska det också bli rejält adventspyntat här…

  • Reply tommytott 2 december, 2019 at 09:19

   Jag älskar saffrans smaken i bullar. Fantatiskt gott. Vi är inga jul-killar, men detta är ett måste varje december.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.