Hem och Inredning

Väldoftande sovrum, storm och utlånad bil

DSC_7186

En del av sovrummet, doftspridare från fantastiska K.Lundqvist stockholm.

Ser ni vad snyggt? Detta är en del av väggen i sovrummet där tv´n hänger. Japp, vi har porrburk i sovrummet och dessutom ser ni det sinnessjukt snygga doftspridaren? Den sprider verkligen en fantastisk doft i sovrummet. Vi har nog i särklass det mest väldoftande sovrummet i denna trappen!

Jag har sovit som en liten gris i dag, det är nattjobb som gäller och stormen Gorm verkar ha givit med sig lite. Sjömannen springer runt nyduschad och naken och gör helikoptern för mig, fantastisk uppstart på dagen och kaffet är just klart… How fantastic?

I dag på morgon hämtade jag syrran och hennes kompis kakan. Dom skulle låna Totten bilen och köra på roadtrip. Ullared stod på schemat i stormen. Vi skickade självklart med en liten lista. En ny el-tandborste till sjömannen, bakplåtspapper och så present som tack för  lånet av bilen till mig? haha!

En ny vecka har kickat i gång och jag känner att efter helgens oroliga mage så får det vara nog, nu jävlar planerar jag på att köra i gång med träningen och gymmet igen, det går vara nog och jag vet att bara jag tar mig iväg känner jag mig både tillfreds och stolt och efter ett par gånger har kroppen kommit i gång igen och den värsta fibromyalgi värken lägger sig till “normal värk” igen.

Men det sjukaste är. .. KFC öppnade i fredags och gissa vilken tjockis som är sugen på att testa det? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Margareta Gabrielsson 30 november, 2015 at 19:36

  Tänk vad snyggt det kan bli med bara några enkla små trälådor, påhittigt av er!

  • Reply tommytott 30 november, 2015 at 23:47

   Tack så jätte mycket! 🙂

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 30 november, 2015 at 22:22

  Det där med helikoptern låter spännande. Undra om den vevar lika mycket som min äldre modell. 🙂 Just nu är det tråkig info på min blogg. Men vi kommer igen. Ha det gott.

  • Reply tommytott 30 november, 2015 at 23:47

   Läste det .. Fan vad trist! Hoppas försäkringen täcker skadorna på vagnen och att ni får ut en ny vagn !

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.