Livsstil

Semester, ny bil och kärlek i massor

I dag firar vi med Alexandre Bonnet Champagne.

Måndag och en ny vecka. I går slutade min sjukskrivning och i dag går jag alltså på en veckas semester tillsammans med sjömannen. Kroppen har äntligen efter alldeles för mycket värktabletter och massor med vila börjat återgå till det normala och dessutom slår vi till och köper en ny bil till Totten, välkommen till familjen den nya Totten bilen och som om det inte skulle vara nog där ? Min absolut bästa vän , med man och barn har vi fått spenderat ett par timmar med, så nu är vi i husvagnen och skålar in i champagne. Livet.

Ni anar inte hur mycket kärlek och energi dessa vänner fyller min kropp med. Dom kom till Malmö under eftermiddagen och då vi skulle uträtta ärendet lite snabbt med att hämta hem nya bilen och fixa med papper på den, det tog lite längre tid än vad vi trodde och jag fick bita mig i tungan alldeles för många gånger innan det var klart.  Bilen skulle besiktigas och det skulle gå rätt fort, men jag hann säga minst 4:a gånger till sjömannen att nu jävlar ger jag upp, vi packar in oss i skitbilen som vi sålde och kör hem igen .. men han lullade på och lyssnade inte alls på mina utbrott, vilket jag nu när affären är klar är superglad för.  Sen fick vi kvalitetstid med våra älskade vänner och det bästa med Ewa och Peter och barnen är att dom likt oss tar det som det kommer, det behöver inte vara något storslaget, utan en glass och promenad på ribban och självklart marken är lava och bara prata och gå och kolla gör så mycket.  Synd att vi bor så långt i från varandra.

Vi kramades hejdå och tryckte plattan i mattan hem till lägenheten. Är man laktosintolerant och trycker i sig en mjukglass så var det en viss sjöman som fick knipa extra hårt med gumpalallan. Jag packade och vi körde ner till husvagnen. Nu har vi en veckas semester tillsammans där vi ska njuta i husvagnen, får vänner på besök och bara ta dagarna som dom kommer, jag, sjömannen och kamphunden.

Så vi lever, jag har inte kunnat uppdatera så bra då jag lämnade dator och kamera i husvagnen när vi körde hem i lördags för att umgås med vännerna på mårtenssons trafikskola, men nu lover jag att jag ska spruta ut inlägg och ja .. jag har ju en krönika som måste skrivas och det ska även fotas till det. Herregud, nu jävlar måste jag lägga på ett kol.  Dessutom ska jag välja vinnare i tävlingen oxå, jag har inte glömt bort den utan jag har helt enkelt vilat och tagit tillvara på tiden med vänner och sjömannen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.