Camping livet

Hunken & Kamphundarna

Onsdagen går i en jädrans fart. Klockan snart 15 ? Måste beror på att jag sov hela förmiddagen fram till kl 12.30 ca.  Rasta kamphundar och sen drog jag fram solsängen då solen var framme men det var extremt mycket dismoln, men det var varmt och skönt så trots att det inte var strålande sol hela tiden så tvingade jag mig att ligga där i lite mer än 1 timma. Våga vägra vara vitast denna sommaren.

Men jag gav upp och insåg att vi hade disk för hela campingen som jag i en dum stund i går sa att jag kunde ta själv i dag när sjömannen sa att vi skulle diska. Jag tyckte att vi kunde mysa sista kvällen i stället. Nästa gång skiter vi i mysandet och diskar i stället. Det är ju lite charmigt det oxå? Själv var det fruktansvärt och ett och annat könsord kom när jag diskade. Står man stilla på ett ställe för länge släcks lamphelvete så jag diska, sprang fram  och tillbaka och så diskade jag!

Nu funderar jag på om jag ska ta med kamphundarna till sängen och försöka sova någon timma eller om jag helt enkelt ska gå och duscha?! I-landsproblemen är stora i dag som ni märker.

Bjuder på en bild på sjömannen och kamphundarna som jag tog i går. 14 jävla dagar kvar och det är redan tomt här hemma.
DSC_4421

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maggan 18 juni, 2015 at 05:23

  Snyggingar ju!

  • Reply tommytott 18 juni, 2015 at 14:33

   Tack , visst är dom! Riktigt stolt 😀

 • Reply Jimmy Whoo 18 juni, 2015 at 21:15

  Vilken toppenbild!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.