Livsstil

Gräsänkling, celsius och jobb

Gräsänkling i 14 dagar.

Sometimes you have to laugh and keep your head high, even though it’s a hard day.

I dag brände tårarna i ögonen 05:45 efter jag varit ute med kamphunden, fått på mig kläderna och står i dörren till sovrummet och tittar på sjömannen som snarkar och sover gott. Jag hatar dessa dagar när sjömannen ska mönstra på och efter att ha fått ha den stora äran att ha honom hemma i 3 veckor och haft 3 fantastiska veckor med sjömannen så känns det när jag vet att jag åker på jobb och när jag kommer hem i eftermiddag så är det tomt här hemma, tur jag mötes av en enormt glad kamphund i dörren.  Jag och kamphunden tog en 30 min promenad så hon fick busa av sig lite i solen.

Så nu är det jag , kamphunden och just för tillfället en celsius som håller låda här hemma. Musiken den strömmar ur högtalarna på datorn och jag fullkomligt älskar den nya smaken på celsius  – Smultron. Jag är en nocco människa men denna kommer jag absolut köpa hem igen och kommer dricka den massor i sommar.

Så nu när sjömannen är borta till sjöss och håller ordning på skutan så ska jag och kamphunden de dagar jag är ledig mysa, vi ska städa i gamla lägenheten, ta många långa promenader i vårsolen som vi hoppas är här för att stanna. I dag vara det 14 grader här i Malmö och det har varit underbart. Jag ska passa på att äta mat som sjömannen inte äter, jobba massor med bloggen och försöka röra på mig en hel del. Nu har jag bara i morgon kväll kvar att jobba innan jag tar helg och laddar upp för en helg som bjuder på både after work , mys med vänner och massa bus med kamphunden och förhoppningsvis lite motion oxå.

Nu ska jag dricka upp min celsius och dra på mig lite mjukare kläder, leta upp de trådlösa hörlurarna och så ska jag ge mig ut på en promenad. Det blir veckans 3:e promenad. Man får passa på när det är fantastiskt väder och  som sagt, jag behöver röra på mig mer, både för lederna, kroppen och självklart för välmåendet.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.