Livsstil

Ny design, uppriktigt skit snack och massa tankar

Long time no see. Ser ni något nytt? Den nya designen är på plats och jag är så nöjd. En liten uppfräshning och lite av en ny start kan man väl säga? Det känns ju faktiskt bra och huvudsaken är ju att jag är nöjd med designen. Det har verkligen varit välbehövt med en paus från sociala medier och bloggen, för ärligt har jag känt lite kräkvarning av att bara logga in och hjärnan har verkligen inte velat samarbeta , lika så med fingrarna. Och ja , ibland när man stressar ner är det ju annat som ger en en käftsmäll.

Jag har de senaste dagarna haft en ovanligt konstig smärta i magen och dessutom även smärta vid njurarna. I går kväll var det bättre så jag hängde med vännerna ut och käkade på Fridays, åt gott och drack gott och det kändes faktiskt bra både i mage och i ryggen. Tills jag kom hem, rastat hundarna och började göra mig klar för natten – det kändes som det var knivar i magen och ryggen och i dag på morgonen så vaknar jag upp genomblöt av svett, tårarna rinner av smärtan i magen så efter ett samtal med sjuksköterska på 1177 så sa hon åt mig att sjukanmäla mig från jobb och genast ge mig iväg till akuten.

För er som hängt med här inne en längre tid vet ju att jag har skrivit att jag har en problemmage och att den varit strulig och oerhört jobbig i perioder, men att man inte gjort något grundlig undersökning p.g.a min fibromyalgi då vi är många med fibromyalgi som har känslig mage. Men nu ska det påbörjas en kontroll av magen och jag fick order av att utesluta saker som jag vet kan göra magen upprörd och det rabblades upp saker som många magar reagerar negativt på och jag kände bara – jag orkar inte mer,kaffe, vin, socker, godis,  undvika krydda i maten, inget friterat m.m. Jag började ärligt böla när jag tackade för hjälpen på akuten och tog mitt rör och remiss och traskade hem – tisdag ska  det lämnas bajsprov. Jag tror jag dör vad äckligt.

Så ja, ni förstår det har satts i gång en liten tankeverksamhet på vad fan det kan vara för fel på min mage? Proverna som togs i dag var bra och läkaren sa lugnt att det inte var något akut som kunde åtgärdas i dag, men att hon anser att det borde ha gjorts en undersökning av magen tidigare, för jag ingen ska behöva gå så många år som mig utan undersökning och de besvären.

Men nu lämnar vi min bajsmage åt sidan och utöver ovanstående blev jag utskälld av både syrran och Aicha. Syrran för att jag är så tjurig och ska åka själv och Aicha för att jag hörde av mig till henne när jag  var påväg hem !  Sjömannen är på jobb, jag saknar honom massor och ja, hans kärlek och närvaro hade verkligen piggat upp. Men han är snart hemma igen och tills dess får jag passa på att vila och få kärlek från vännerna !

Nu ska jag försöka få i mig min kopp tea kvällsro, utan varken socker eller mjölk.  Kräks på skiten ,men tea ska ju vara lugnande för magen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Teresa 29 januari, 2017 at 20:12

    Du kanske inte tror på sånt här men jag vill tipsa dig om äkta kinesisk akupunktur. Jag går på det. Han jag går hos har behandlingar för i princip allt och jag tror att han även skulle kunna hjälpa dig med både din mage och din fibromyalgi och ta bort en väldigt stor del av dina symptom. Han finns både i Kristianstad och Malmö. Du kan gå in på http://www.smallchange.se och läsa om det.

  • Reply Mirre - Sweetwords 29 januari, 2017 at 21:52

    Så fin och stilren

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.