Livsstil

Strukturera, kaffe och sista dagen

Att strukturera och planera vardagen.

I går kväll efter att jag varit på promenad i kvällssolen, tagit en dusch och varit ut med kamphunden på sista rundan för natten så letade jag upp min drömkalender och började strukturera upp min vardag. Jag behöver lite mer struktur i mitt liv känner jag och speciellt nu när jag inte alls är nöjd med hur jag låtit min kropp och hälsa förfalla.

I natt har jag som vanligt sovit halv kasst och vaknat många gånger. Vaknar alltid flera gånger under nätterna de första nätterna sjömannen inte är hemma. Dessutom vaknade jag av att Chanel kräktes i sängen och det är ju mindre mysigt mellan 02-03 på natten och ställa sig och torka hundkräk och tvätta av lakanet så gott det går. Jag tror hon kände på sig att jag bokade tvättstugan i går, så fredag får jag tvätta lakanet oxå. Tack Chanel, det är ingen risk att lakanet blir ohygieniskt och ofräscht i alla fall. Något positivt.

I dag på  morgonrundan hör jag någon som ropar – Hej snygging.  Jeanette, en gammal kollega och vän var det som ropade. Vi har inte setts på super länge, så det var så kul att träffa henne. Hon bor i trappen sidan om oss så nu kanske vi kommer ses lite oftare.  Torsdag , jag dricker kaffe och Chanel ligger här vid sidan om mig och är trött. Jag har ett kvällspass och eftersom jag bara jobbar ikväll och sen är ledig fredag – söndag så ska syrran köra hit och rasta bebisen ikväll. Det är lite av ett pussel att få ihop detta med hund när sjömannen är borta. Tur man har fantastiska människor i sin närhet som ställer upp för vårat allt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.