Livsstil

Gräsänkling, doften av voluspa och hösten är här

När man är gräsänkling igen.

I dag var det en tidig morgon både för mig och sjömannen. Min klocka ringde 04:15 och hundarna skulle ut och jag skulle göra mig klar för att vid 05 bege mig mot tåget. Sjömannen väckte jag strax innan jag gick för att han skulle upp och göra sig klar för att åka med bussen mot tåget vid 06, för nu är ledigheten över även för honom och de sju haven kallar på honom. Det betyder alltså att jag är gräsänkling och tar över rodret helt och hållet här hemma. Påmönstringsdagen och de första dagarna utan honom hemma är de värsta i mitt liv. Varje jävla gång. Fy fan.

Men det är ju bara att gilla läget, för jobbet måste ju skötas, pengarna måste ju komma in för att man ens ska kunna leva med tanke på hur samhället ser ut just nu, drivmedlet är fortfarande dyrt, matpriserna har skjutit i höjden och vi ska inte tala om elpriserna.  Det är fruktansvärt och inte nog med det så är det val runt hörnet. Kom och hjälp mig att dö haha!

Hösten är kommen.

Jag får krypa till kors nu  och motvilligt erkänna det. Hejdå sommaren och hej hösten. I dag kände jag verkligen höstvibbarna och när jag åkte från jobbet i dag så blåste det som fan och just nu är det riktigt bra med vind ute. Jag har fått i mig mat, kamphundarna har varit ute och jag har tänt lite ljus. Doften av favoritmärket, Valuspa sprider sig i hemmet. Hösten, en hatkärlek men varje höst så kommer suget att jag vill ha in nya inredningsdetaljer, bara för att jag vet att vi kommer spendera mycket tid här hemma i lägenheten och inte lika mycket tid i stugan.  Jag vill ha ny bukett med torkade växter i vasen, jag vill ha nya kuddar och jag vill allmänt bara röja runt här hemma , möblera om, flytta på inredningsdetaljer och få in massor med ljus, massor med voluspa ljus!

Nu ska jag slänga upp fötterna på bordet, fulsjunga med till musiken och ta något för min mage. Jag har haft ont i magen i 2 dagar nu och det blir en lugn kväll, klockan ringer 04:15 i morgon, men jag slutar redan kl 14 i morgon och då tar jag helg, i alla fall till söndag morgon kl 04:15 då klockan ringer igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.