Livsstil

Ett år som alla hatat

Aldrig har vi hatat ett år så mycket som 2020.

Ett livstecken här i bloggen och ja jag vet inte riktigt hur jag ska börja, vart börjar man ? De senaste månaderna eller okej, nu ska vi inte försköna något alls, utan detta året kan vi verkligen bara radera ur minnet, ett år som jag inte alls känner att jag kommer vilja kolla tillbaka till och jag måste säga att detta året verkligen har varit mitt sämsta år i sociala medier på väldigt många år. Jag känner att jag tappade bort mig själv och när jag nu på morgonen har kollat tillbaka här i bloggen så känner jag bara. Vem är du? Vem försöker du vara och varför är du inte dig själv?

Nej jag har verkligen inte varit mig själv här i bloggen, jag har lagt band på mig själv och det här i bloggen speglar mig inte alls. Jag ser glimtar i vissa inlägg där jag känner att Totten som jag är i vardagen utanför bloggen kommer fram, men jag har inte riktigt vågat visa den riktiga jag som jag gjorde för till för något år sedan. Och kanske är det därför jag inte uppdaterat och känt den glöd som jag tidigare har gjort. Detta året har verkligen varit ett kämpigt år, på många plan.

2019 skrattar åt oss och säger, hur fan kan så många säga att 2019 var ett skitår? Inte fan trodde jag och alla vi andra att 2020 skulle bli året då vi får uppleva en Pandemi och leva ett år med mer eller mindre restriktioner på hur vi bör leva. Tänk er, vuxna människor ska behöva bli uppläxad och påmind om att tvätta händerna? Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.

Det är måndag och 2020’s sista vecka. Detta årets sista måndag morgon och jag vaknar 05:30 och har skrattar hysteriskt denna morgon. Sjömannen gapar på mig att jag håller på hela tiden, varför är du uppe 06.15 , varför klev du upp 05:45 och varför tjatar du på mig hela tiden? Jag frågar om han vill ha kaffe mellan skratten och han säger, det är tidigt låt mig vara och går tillbaka till sängen. Jag skrattar och tänker att nog för 2020 har varit ett helvetes jävla skit år så är jag ändå glad att vi har överlevt 2020 och går starkare ur detta förhållandet men ännu fler prövningar i livet. Livet alltså.

Jag ska fylla på kaffekoppen och sen plocka lite här hemma och ladda upp för att kicka i gång årets sista jobbvecka. Och eftersom jag jobbar varje dag utom fredag denna veckan, så vet jag inte riktigt hur uppdateringen blir här inne men och andra sidan så känner jag att detta kanske ska vara årets sista inlägg, kommer det ett till så känner jag bara – high five.

Jag vill passa på att tacka alla läsare som hängt kvar här inne 2020 och för att ni förgyllt kommentarsfältet och mailen med heja rop och så får jag passa på att önska er ett Gott slut och ett Gott nytt år.

2021 – Året då jag drar åt det svarta bältet i ordbajseri och vågar gå emot PK-maffian igen och vara lika frispråkig i sociala medier som i vardagen.

 

P.s Tack som fan Thea, Lizette och Mattias för julklappen. Vi fick en bricka med bubbel, choklad, doftljus , kex och en krämig brieost som gör att varje gång vi öppnar kylen håller vi på dö av stanken och funderar varje gång på vad fan är det för lik i kylskåpet? Aldrig har jag varit med om att en Brie ost stinker så fruktansvärt. Hur fan ska man kunna äta den? D.s

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hon 28 december, 2020 at 09:04

    Gott nytt år – med förhoppning om många fler inlägg 2021!
    (no pressure) :p

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.