Livsstil

Gräsänkling, ny vecka och argt samtal

Inlägget är i samarbete med | tandblekning.co

Gräsänkling och ny vecka.

Så var det en ny vecka och den sista veckan i Januari. Ni anar inte hur glad jag är att vi avverkat en av årets 2 gråa och trista månader, nu ska vi bara klara av Februari oxå och sen är vi nog fan i hamn och förhoppningsvis får vi lite mer sol och ljus i våra liv haha.  Dessutom, årets fattigaste månad är snart över .. Its a hallefuckinglullejah moment haha!

Jag och kamphunden är nu gräsänklingar i 15 dagar. Sjömannen drog och sov på hotell i går för att annars hinner han inte i tid till han ska mönstra på båten idag, vilket han i morse gjorde. Det suger fan lika hårt som vanligt när han ska åka iväg och ja, efter 14.5 år tillsammans så tycker jag än idag att det är tufft när han åker iväg. Men i går skingrade jag tankarna genom att tacka ja till extra pass när dom ringde 30 min innan jag skulle köra sjömannen till tåget, så jag hann inte fundera och känna så mycket.

En ny vecka är det och den är fullproppad. Jag börjar nu morgonen med att sitta i telefonkö till Telia. Att jag inte blir bättre på kolla saker , utan uppmärksammade i går att jag fortfarande betalar för det  mobila bredband som jag sa upp för ett par månader sedan. Hur fan går detta ihop? Och hur fan kan jag inte ha reflekterat över detta tidigare? Men nu jävlar ska Telia få det hett om öronen. Har redan skällt på en stackare som stammade fram att han satt på privata delen och skulle koppla mig till företag sidan, eftersom bredbandet hänger kvar sedan jag hade företaget. Så nu ska även dom få det hett om öronen.  Annars är veckan fylld med jobb, både i sociala medier och mitt vanliga jobb, det är sista dagen på utbildningen jag går och så har vi en långledighet framför oss haha. Vi får se hur det går med den, för jag är uppenbart asadålig på att vara ledig.

Utöver detta så försöker jag hitta tandblekningskitet som vi ska ha liggandes här hemma någonstans. Jag och sjömannen pratade om att vi ska ha ett när vi såg på reklam i går om tandblekning och vi båda blev sugna på att bleka tänderna lite. Så det kitet ska jag försöka hitta. Men nu , latte, invänta att komma fram till företagsdelen på telia och höra hur fan de sköter sitt jobb. Och note to self – Kolla va fan som dras från kontot haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Patrik 27 januari, 2020 at 10:24

  Gräsänklingen i 15 dagar låter hemskt, själv så tycker det är öken att vara gräsänkling en helg.
  Hoppas att det löser sig med Telia, dem brukar lösa sånt väldigt snyggt!

  mvh
  Patrik

  • Reply tommytott 28 januari, 2020 at 10:07

   Det är verkligen hemskt att vara gräsänkling i 15 dagar, men efter snart 15 år tillsammans så vänjer man sig även fast det är jobbigt de första dagarna.

   Telia löste det, inte helt som jag ville men det blev bra ändå!
   Ha det fint Patrik!

 • Reply Telia Kundservice 28 januari, 2020 at 09:52

  Tjena!

  Ajdå, fick du ordning på fakturorna kring det mobila bredbandet? Annars får du hemskt gärna skriva till oss via sociala medier, då slipper du eventuella telefonköer också 🤗
  Vi hjälper dig årets alla dagar!

  Ha en fortsatt fin dag! /Lisa, Telia kundservice

  • Reply tommytott 28 januari, 2020 at 10:07

   Hej Lisa!

   Japp, efter mycket om och men så löste det sig.
   Trevlig tisdag i regnet!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.