Livsstil

Färgsprakande blommor

Vacker blombukett

Det är lördag och jag tittade på sjömannen och sa , är det bara jag som har en söndags känsla i dag? Han sa att även han tyckte det kändes som söndag men att det tack och lov bara är lördag. Vi får en hel dag till tillsammans och han åker inte först i morgon kväll och med andra ord så fortsätter min ledighet lite mer.. Score!

Vi har varit till stugan och lämnat disk som vi hade tagit hem tidigare och diskat upp, vi kollade hur det såg ut runt omkring och allt såg bra ut. Parkeringen är nu upptagen av jord inför det kommande kommunala vattnet som dom har påbörjat gräva på ett av alla områden där vi har stugan och de kommer väl snart börja gräva och lägga rör utanför oss oxå.  Därefter hälsade vi på svärmor och sen handlade lite nödvändigheter på ÖoB.

Nu har vi legat i soffan en stund, jag har haft mailkontakt med supporten gällande mitt webbhotell och domän med massor med strul och de har flyttat allt till nya servrar, som dessutom ska vara hårdare mot malvare och angrepp och det verkar som att jag blivit utsatt för något angrepp, en konstig fil hittades och den är rensad , så nu bör det väl vara säkert .. i hope?
Men får ni upp något skit när ni klickar er in på min blogg, snälla maila mig med information så jag kan fortsätta att få rätt på skiten så fort det bara går. Jag ska även försöka ändra om lite mer och förbättra saker och ting här i bloggen, men fortsätter detta så kommer jag fan återgå till en portal gällande bloggen , även fast det känns som att gå ett steg bakåt, men jag pallar inte med massa strul, speciellt med koder och skit som jag inte kan ett skit om i wordpress.

Vad har ni gjort i dag? Och vad har ni för planer?
Föresten, visst är det snyggt med snittblommor i vas? Vi fick denna färgsprakande bukett i går av Alexandra och Anders och ja, det piggar verkligen upp hemmet och jag känner att det behövs liknande sånna här buketter lite oftare i hemmet, det måste vi bli bättre på att unna oss.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.