Livsstil

Syskon mys

När syrran sover över.

Gårdagen sprang iväg i en rasande fart och jag hann vara riktigt produktiv. Tatuering, tvättade upp all tvätt, handlade hem lite nödvändigheter tills fredags myset då lillsyrran skulle sova över här, jag hann gå en jädra massa promenader med kamphunden och jag hann även med att städa här hemma så hemmet är städat och fint inför helgen. Det är så skönt.

I går kväll hämtade jag syrran utanför jobbet och sen åkte vi hem till mig. Vi drack lite rödvin, spelade spel och pratade och tog igen lite tid, det var så mysigt och mycket skratt. Saknar att ha de boendes här i stan så man bara kunde cykla eller promenera bort och hänga lite oftare, men å andra sidan ska det ju inte stoppa oss nu heller med ca 15-20 min bilfärd att ta sig till varandra.  Men det var supermysig och mycket skratt.

Första Februari är här och nu börjar själva vabruari eller har alla barnens sjukdomar redan kickat in? Januari sprang förbi fort vilket jag uppskattar och nu hoppas jag att februari gör detsamma, för nu börjar det klia i fingrarna och kroppen över att flytta ut till stugan och längtan tills säsongen drar i gång och vattnet startas igen. Vi har så smått börja kolla på vad för fröer vi ska köpa och när de ska planteras haha.

Nu dricka latte, sjunga falskt för grannarna och hoppas de stör sig lika mycket på hur mycket jag störde mig på hur de bankade , flyttade möbler, studsade med boll?! i går kväll. Vilka är dom som flyttat in ovanför oss? För helvete vad dom levde om.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.