Shopping

Gräsänkling, shopping och skäll

Gräsänkling i 15 dagar.

Det var tufft att kliva upp i dag på morgonen och veta att när jag går från jobbet så är det bara timmar kvar innan sjömannen åker till sjöss. Jag började böla och fick tvätta av ansiktet och torka tårarna för att inte komma rödgråten till jobbet. Jag hatar verkligen dessa på mönstringsdagar. Men saknaden är bra och jag vet att han kommer hem, men det är tufft att veta att man kommer hem till bara Chanel och ingen sjöman som bråkar på en. Dessutom åkte han en dag tidigare och jag har varit lite orolig för honom då han varit extremt trött denna gång han varit hemma, men han ska köpa vitaminer så förhoppningsvis hjälper det.

Shopping.

Dagen på jobb sprang iväg och det känns så tufft att veta att man ska gå hem med vetskapen om att jag bara kommer vara deppig, men mötas av en enormt glad kamphund som varit hemma själv någon timma innan jag kommer hem. Vilket för sig är skönt. Men i dag tog syrran min bil och hämtade mig och hon är världens bästa som vet att första dagen sjömannen är borta är hemsk, så vi körde hem och drog ut med Chanel och sen en runda på Emporia för att se om jag hittade något som kunde muntra upp mig på Zara då jag har presentkort där.

Och ja , shopping gör en glad och i dag gjorde shoppingen denna bögen lite extra gott när jag ser att byxorna på bilden här ovan var nedsatt från 599 till 169 :- och dom passade mig, kanske snäppet för stora men dom är så jävla snygga så jag kunde inte låta bli och en ny tee och en tunnare jacka. Sjukt snyggt. Dessutom hade syrran rabattkupong på put feet first så jag shoppade ett par nya skor till jobbet. Jag dör vad snygg!

Tack syrran och skit på dig. I bilen påväg hem så får jag världens utskällning av henne. Från ingenstans. Jag blir i chock. Men sen kom det, hon tycker jag har blivit dålig på att blogga och att jag är tvungen att skärpa till mig och ja .. jag ska försöka skärpa mig. Men hur roliga inlägg blir det när man jobbar där man kliver upp –> skiter, torkar sig –> jobbar –> hem och duscha, äta och så sova —> reapet? haha!

Nej men seriöst, jag ska försöka bättra mig och med det ska jag köra i gång tv´n, kolla youtube och mysa med Chanel innan vi hoppar ner i loppelådan och får skönhetssömn. Klockan ringer 05.15 i morgon. Må gud vara med mig !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.