Livsstil

Måndag, parkeringshelvete och färskfoder i soffan

Hej måndag och hej ny vecka. Varför i helvete tog du min lediga helg i från mig så snabbt? Jag är lite bitter för det men nu får man göra det bästa av situationen och lee mitt mentalt störda leende och längta över 1.5 vecka tills nästa lediga helg haha!
I dag vaknade jag vid 03 och funderade på vad klockan var och insåg snabbt att jag börjar inte jobba först kl 12 så jag kan somna om minst till kl 9-10 i alla fall, men nej då, vid 7.30 slår jag upp de melerade ögonen och kunde inte sova mer.

Sjömannen vaknade och jag fixade kaffe och gick ut med kamphunden och tog 2 flugor i en och samma smäll och betalade ny parkering på bilen. Väl vid bilen inser jag att denna man, som uppenbart lider av alzheimers delight tydligen varit duktig och betalat ända tills den 11 september så i dag kastade jag 70 spänn på p-malmö. Varsegod här har ni, jag tänkte att eftersom nu ändå tjänar så pass mycket på all parkering och är så snåla så kanske ni kan njuta av 70 kr extra … jag blir så trött på mig själv.

Väl i lägenheten fixar sjömannen maten till Chanel. Hon är en bortskämd liten varelse och sjömannen ställer maten i soffan. Tror ni hon äter? Nej hon välter ut hela matskålen så vi får färskfoder i soffan.  Jag blir så trött på den hunden.  Och ännu har hon inte ätit, utan nu ligger hon i sjömannens knä med sina söta ögon och tittar på oss båda som att- jag är ju bara liten och söt och tramsar ju bara lite.

Nu … fortsätta dricka kaffe och kolla sociala medier innan jag fixar mig för veckans första kvällspass. Heja mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 4 september, 2017 at 10:12

  Urk för färskfoder….haha!

  • Reply tommytott 4 september, 2017 at 10:20

   Haha .. Fantastiskt mysigt! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.