Livsstil

2 dagars ledighet, tända ljus och födelsedagspresent

Så fina ni. Hur har ni det? Jag har gått av 3 dagars arbete och är nu 2 dagars ledig och har tänt ljus här hemma och krypet ner i soffan med kamphunden och ska kolla lite youtube klipp innan vi går ut för natten och sen hoppar ner i loppelådan och kollar på idol. Hur grym var inte killen med skägg i går som sjöng imagine? Jag rös över hela kroppen så till och med rövhåret stod rakt ut haha!

Det ska bli oerhört skönt med lite ledighet nu. Passa på att mysa extra med kamphunden , tvätta upp massa tvätt och eventuellt spela in en video till våra youtube kanal. Vad skulle ni vilja se? Dessutom har jag fullt upp med arbete i de sociala medierna och ska försöka skriva klart en ny krönika och ta ett nytt fotografi till krönikan med. Men just nu står det lite stilla i hjärnkontoret på vilket ämne inom fibromyalgi jag ska skriva om denna gång? Det känns som jag börjat beta av det mesta och även fast det alltid finns massor att skriva om så vill jag ju försöka fånga läsarna , beröra och uppröra.  Vi får helt enkelt se.

Dessutom närmar det sig sjömannens födelsedag och självklart ska mannen i mitt liv få något fint i present. Jag vet på ett ungefär vad han har sagt att han vill ha men aldrig köpt, men osäker på om jag ska köpa något som jag vet att han sagt att han vill ha eller om jag ska fortsätta leta efter något fint till honom som han inte kan lista ut .. ? Det här med att köpa något till någon som har allt är svårt, dessutom säger han hela tiden att han inte vill ha något och att jag inte ska köpa något. Så alla tips mottages , gärna per mail så jag inte råkar godkänna en kommentar och så kan han råka se den haha.

Nu ska jag fixa mig en tallrik med yoghurt och müsli så jag får i mig något i magen. I morgon ska jag göra korvstroganoff innan jag måste slänga falukorven. Vi hörs kanske senare eller under morgondagen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.