Livsstil

Gräsänkling,date med miss bubblebutt och glädjande samtal

Hej och välkommen in till gräsänklingen Totten. I dag på morgonen kl 05 ringde klockan och det var fan med ångest jag klev upp och rastade kamphundarna medan sjömannen gjorde sig klar, drog på sig uniformen och fick det att saftas och syltas i brallan på mig när jag kom in med kamphundarna, hur sugen var jag att köra till jobb när han står i uniform när jag kommer in?
Inte alls faktiskt. Men eftersom det är påmönstringsdag för hunken idag så var det ju bara att köra honom till tåget, oavsett vad jag tänkte för snuskiga tankar haha!

Efter jobbet möter jag upp miss bubblebutt för en date på mobilia men där går vi inte länge innan vi inser att våra kroppar behöver buffé så det blev en runda på triangeln, för att snacka skit, vara shopping stöd och trycka in buffé som om det inte fanns någon morgondag. När magarna nästan exploderade så var det tid att köra hem och ha en förlossning haha!

Ja just det, i bilen mot triangeln ringer min telefon och jag får ett samtal som gjorde mig så jävla glad att jag la av ett glädje vrål som en liten tös och klappade händerna av lycka. Så nu jävlar ska vi knipa med gumpen, hålla alla jävla fingarar och sen får vi se hur det går.

Så trots att sjömannen får i gång mig tidigt på morgonen och det inte blir något tappa tvålen onsdag så har dagen varit bra. Världens bästa miss bubblebut förstår att denna dagen inte är en dag som ligger mig varmt om hjärtat, men hon gjorde den till den bästa och så ett grymt glädjande samtal. Tagga livet? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.