Livsstil

Torsdag, dålig sömn och matvägrande kamphund

I dag fick jag lite sovmorgon och kamphundarna ville inte riktigt kliva upp så jag passade på att ligga kvar i sängen och dra mig en stund tills huvudvärken var för jobbig och huvudvärkstablett behövs. Jag har verkligen sovit asakasst i natt och det gör jag alltid de första dagarna sjömannen är iväg till sjöss. Och ja det är inte bara jag som uppenbart saknar sjömannen massor, utan även Chanel som vägrar äta mat nu på morgonen.

Torsdag och det är strålande sol ute och riktig vårfeeling. Riktigt skönt väder så jag och kamphundarna har nyss kommit in från en lite längre promenad. Det är underbart att det börjar gå mot mildare temperatur ute och jag hoppas innerligt att det fortsätter så här, för promenaderna med kamphundarna blir så mycket enklare och så mycket skönare!

Ikväll är det kvällsjobb som gäller och innan jobbet ska jag plocka lite här hemma, fixa med kamphundarna och men först dricka min latte, kolla igenom mailen och fortsätta svära över att jag blir kontaktad för samarbete, jag svarar på mailen och jag får mail tillbaka om hur gärna dom samarbetar med mig, jag svarar igen och sen skiter de fullständigt i att svara. Jag blir så trött!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.