Livsstil

Gräsklippning, kniv i handen och hjälp mig

I går vad jag nere och klippte det superhöga gräset ( läs djungeln ) vid våran husvagn och det hade tagit ett halvår att klippa med våran .. troligen, så jag fick låna Lars-Olle och Ankis gräsklippare vilket jag är oerhört glad över, för gräset var inte bara högt utan även blött av frosten som tinat och så allt jävla regn som varit haha! Ett gratis träningspass blev det där ja.

När jag kom hem tog jag mig ett bad och sen somnade jag och kamphunden i ett par timmar. Vaknade vid 17 tiden och var trött som ett helt ålderdomshem och ville bara sova vidare men för att jag skulle kunna sova i natt så var det bara att kliva upp och fixa här hemma. Jag gjorde inte många knop, aptiten var inte så stor så jag blev toksugen på en klämmis i mackjärnet. Självklart var den enda osten vi hade hemma var min rivna mosarellaost som var i frusen och när jag skulle hacka loss bitar så slinter jag med kniven och får den rakt in i handen, ni vet där tumfläsket/musklen sitter. Helvetesjävlakukkniv-jävel var ett ord som jag vrålade högt. Förlåt att barnfamiljer, men det gjorde så jävla ont och fula ord dämpar tydligen smärtan enligt mitt vokabulär. Och ja, det blev blodbad i köket, satan vad det blödde.

Jag behöver er hjälp.

Nu kära läsare, jag behöver er hjälp.
Jag älskar att dela med mig och få skriva .. varje dag, men nu tycker jag innehållet är fantastisk dåligt. Samma sak varje dag och ja, jag vet att jag just nu jobbar extremt mycket och därav att tiden inte räcker till att göra massa roligheter och dela med mig av något extra ordinärt, vilket inte är så konstigt att jag inte hinner göra så mycket mer än äta, sova, skita och jobba och så börjar vi om igen. Och det är ju så livet är och bloggen är ju en livsstilsblogg. Men jag tänker att ni kanske kan komma med lite konkreta förslag på vad man skulle vilja läsa?

Dessutom ligger just nu min vlogg kamera och stirrar på mig och vill att jag använder den. Jag älskar ju att kolla på vloggar och därför gör vloggar till våran youtube kanal ( min och sjömannens ) men samtidigt ,när jag jobbar så här mycket så kanske jag borde försöka göra någon form att annan video med?  Jag har dagsljus lampor som jag kan ställa upp och sätta mig ner och bara prata och filma diverse grejer till kanalen, men samma sak här. Det står still. Har ni några förslag?

Lämna en kommentar här i bloggen eller varför inte skriva på bloggens facebooksida –> Tommytott <–

Nu fixa med kamphunden och sen ge mig iväg för en kväll på jobbet. Jobbar kväll onsdag, torsdag och morgonpass fredag. Sen ledig helg, så i helgen kanske det kan bli filma till youtube-kanalen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Minell 8 november, 2017 at 11:11

  God morgon ” totte ”
  Det va gulligt smeknamn då jag älskade att läsa böckerna om för mina egna barn o dagisbarn😊
  Va heter din/eran kanal??
  Ha en höstfin dag
  Här i Kungsbacka skiner solen idag 🤗

  • Reply tommytott 8 november, 2017 at 11:12

   Hej Minell och välkommen hit!

   Haha, tack!
   Du hittar kanalen på youtube om du söker på Tommy Totten Nilsson

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.