Livsstil

Kärlek, tomhet och trötthet

img_5516

Det har varit en enormt läsarstorm här inne i dag och jag välkomnar alla nya hit, kul att ni hittade hit och hoppas ni stannar. Trist bara att det skulle vara ett så ledsamt och sorgset inlägg som drog hit folk, men det skrevs från hjärtat och jag försöker hålla inläggen efter hur det är i livet och just nu är det en ledsen Totten med en enorm tomhet inom mig. Men alla era kommentarer både här i bloggen, på Facebook och på instagram värmer otroligt .. Tack! 

Tomheten är tuff och tankarna är många? Oavsett att jag vet att jag och sjömannen gjorde rätt så kan jag inte låta bli att klandra mig själv och fundera på om jag gav upp för lätt? Kunde vi ha gjort något mer? Prada fattas mig så fruktansvärt mycket. Dessutom i bilen påväg hem i går på morgonen så var rädslan över hur Chanel och Gizmo skulle ta detta när vi kommer hem utan Prada. Och dom attackerade oss, luktade på oss och pussade på oss. Chanel åt trots allt som vanligt, men man märker på dom att dom känner saknaden och jag är oerhört glad att dom har varandra.

När jag la mig i går hade jag varit vaken i 22 timmar och 4:a timmars sömn på det gör att jag är fruktansvärt trött. Många tyckte jag skulle sjukanmäla mig och stanna hemma, men jag kände att jag är inte sjuk och även fast det hade varit välbehövligt att stanna hemma med sjömannen och kamphundarna så drog jag på jobb för att det ska skingra tankarna lite … och det hjälper ytterst lite.

Jag kommer ta min tid på mig att sörja, gråta och sakna min älskade bebis.Det kommer med all sannolikhet trilla in ett och annat mer inlägg om detta, hur jag mår efter allt och saknaden. Och nu ser jag fram emot ledigheten som jag går på lördag morgon,  med sjömannen och de 2 kamphundarna där hemma och få spendera massa tid med dom och få kärlek och visa dom min uppskattning. Jag funderar på dra med mig sjömannen ut på stan eller något shoppingcentrum efter jag vaknat, för jag känner att en ny höst/vinterjacka måste jag skaffa mig .. Det börjar bli lite kyligt med västen.

Ännu en gång, från botten av mitt hjärta, tack för alla fina ord och till er som försöker vara smarta och predika om vilket ansvar man har som djurägare – skit på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.