Livsstil

Inrednings tips från campadre

Inlägget innehåller reklamlänkar till campare.  

 

Mer tips från campadre.

Jag är inne i en bubbla med att leta nya inredningsdetaljer till hemmet och den där flytt bubblan är ju ett faktum och suget på att förnya hemmet är ju helt galet. Jag har mer och mer fått upp ögonen för Campadre ( ad-link ).  Just nu är det lampor och speglar som jag är inne på och hyllan här ovan med inbyggd lampa är ju så jävla snygg. Den fungerar tydligen både att hänga upp på väggen och att ha ståendes så här på ett bord.  Jag hittade massa snygga inredningsdetaljer i Golden Light ( ad-link ) kategorin.

Det är massor av saker jag vill ha nytt till min och sjömannens nya lya. Jag skulle dessutom vilja ha en speciell hundsäng som ser ut om ett ägg till kamphunden. Dom kostar en hel del, men jag hittar det aldrig till bra pris och i rätt färg.  Ett rosa ägg kan ju vara snyggt för att bryta av , men jag föredrar nog ett vitt, svart eller grått. Har du ett du vill sälja? Maila mig.  Namnet har försvunnit men det är äggformat och dom ska tydligen väga massor. Men jag vill ha ett.

Och har ni tips på vart man kan hitta STOOORA speglar , gärna som man kan ha ståendes på golvet lutandes mot en vägg. Och gärna en STOOOOR rund spegel ?  Ja självklart vill jag ha dom till pangpriser, men det vet jag ju att ni är grymma på att tipsa om!
Hit me i kommentarsfältet här va!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.