Stuglivet

Ett dygn , skratta så tårarna sprutar och händig man

När man väl försöker.

Jag gjorde ett tappert försök och klappar mig själv på axeln och säger, i did it  .. även fast jag köpte snus i går kväll igen. Söndag kväll tog jag min sista snus och jag klarade mig till måndag kväll, väl i bilen påväg hem från jobb så tjatade jag så jävligt så vi handlade snus. Det var fan den godaste snusen på evigheter haha!  Jag är inte redo att sluta helt enkelt.

I dag plockade jag upp min älskade twinie på väg till jobbet och Maria vrålar till och får en nära döden upplevelse, då hon anser att lastbilen är på väg mot bilen och var alldeles för nära. Hon vrålar och hoppar till, jag hoppar till och skrattar så tårarna rinner på mig och väl framme på jobb så går jag in i en mega-gren och lägger ifrån mig ett manligt oljud <— karma.  En riktigt jävla bra dag på jobb alltså haha!  Förlåt Maria, jag behövde verkligen skriva det haha!

Väl hemma så har sjömannen kapat pooldäcket och flyttat det helt själv.  Händig som få  .. ibland. Och han får massa idéer för sig. Nu behöver vi bara köpa shit loads av gräsfrön och så, men det hinner vi ju med. Men det kommer bli så bra tänker jag. Mer gräs att klippa men vad gör det, snyggt blir det när gräset kommer upp.  Ikväll hänger vi bara i stugan och slappar av, ett morgonpass kvar sen håller vi lite ledigt.

Ljusen är tända och det är en bra tisdag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.