Livsstil

Halvvägs till helgen

Halvvägs till helgen.

Det har varit en natt med lite sömn pga värk som fan i kroppen. Detta med dessa jävla väderomslag hatar jag , för min kropp reagerar direkt och det i kombination med att jag har haft en liten irritation över vissa sker gör ju inte saken bättre. Men trots att jag vaknade irriterad så var det ju bara att kliva upp i morse och bege sig med tunga steg mot jobbet.  Körde på en liten roadtrip efter jobbet med 2 kollegor och spana in det nya stället som det är planerat att vår verksamhet ska bedrivas i och ja .. det blev ju en del tankar och åsikter haha!

Det är fullt upp i livet just nu och jag har en del tankar i huvudet och funderar en del kring framöver.  Just nu känner jag mig ärligt lite vilsen i vissa saker, men det kommer ju oxå lösa sig.  Man väljer ju vägen själv så att säga!  Och att dessa värktabletter för min fibromyalgi som jag tar just nu ger mig sån sjuk värk i magen. Jag.orkar.inte!

Vi är halvvägs fram till helgen och just nu känner både min kropp och själ att helgen gärna hade fått vara i dag , men man kan ju inte få allt man önskar sig här i livet, så det är ju bara att bita ihop och fake it till you make it.  Mina helgplaner ändrades lite i dag, så jag kommer nog köra en helg i stugan som ser det ut nu och det är ju inte helt fel.  Jag får helt enkelt se på lördag hur jag gör om jag stannar hela helgen eller om jag kör på planen att bara vara där en natt. Vi får se.

För övrigt har jag noll motivation till att laga mat , som vanligt när det har gått halva tiden för sjömannen till sjöss. Det är så fruktansvärt trist att laga mat till sig själv, äta mat själv och sen röja med disken. Det är alltid trevligare med sällskap, så i dag blir det nog lika tråkig men enkel mat som i går – kvarg med nötter och 2 knäckemackor haha!

Det blir en lugn kväll. Jag har ett par ovanliga växter som håller på få nya blad och jag kollar dom flera gånger per dag för att se om de ger magisk variegation på bladen, vilket jag hoppas. Det är fruktansvärt vad  sega dom är på slå ut bladen alltså.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.