Livsstil

Tisdag, aggressiv kärring och inga kläder

Tisdag och jag vaknade tidigt, kamphunden körde ett race i sängen och ville uppenbart ut. Hon mår bättre, men inte helt bra. En liten kräkning i dag på badrumsmattan blev det minsann. Jag förstår inte detta, vad är det med djur att behöva kräkas på mattor och tyger? Är det något jävla tvång? Som om jag inte har tvättat nog de senaste dagarna haha.

Aggressiva kärring på Ica.

Jag var en runda på Ica nu på morgonen för att handla en liter mjölk för att kunna få min dagliga latte eftersom jag ska jobba kväll och då kan det vara trevligt med lite latte till stjärtisen innan jobbet. Covid19 har gjort folk mer eller mindre helt jävla galna. När jag närmar mig ingång mot Ica så möter jag en tant som direkt ger mig den elakaste blicken jag har mött på väldigt länge. Jag stannar till, gestikulerar att hon kan gå in före och jag står kvar, jag förstår blicken. Hon nickar, mumlar och går in. Jag går in efter, avstånd såklart och tar ett annat håll , hämtar min mjölk och går mot kassan.  Helt plötsligt bakom mig hör jag, dessa jävla ungdomar ( tack som fan ) kan fan inte hålla avstånd och trycker till mig med vagnen och ber mig gå längre fram? Men för fan var min reaktion, det är fan inte skönt att få vagnhelvetet på hälsenan, så det är väl för fan du som ska backa? Hon i kassan kollar på mig och ber tanten att backa för att jag inte kan gå längre fram för att hålla avstånd till gubben framför mig. Hon mumlar och trycker till mig med vagnen igen. Jag tappar förståndet och frågade om hon blev tappad i golvet på bb av sina föräldrar och om hon inte förstår vett och etikett och så trycker jag till vagnen så tanten ( kärringjäveln) nästan ramlar. Nu räcker det, du har inte en jävel bakom dig och trycker du till vagnen på mig en gång till så kommer jag köra upp vagnhelvetet där solen aldrig skiner på dig. Hon bara gapar, tar ett par steg tillbaka och dom i andra kön börjar asgarva.  Jag betalar min mjölk och ber om ursäkt till kassörskan för människors beteende och hoppas hon får en fin dag.

Herregud, vad fan har det blivit av folk? En pandemi tar fan i mig fram folks sämsta sidor eller är det deras rätta sida?

Nåväl, jag är hemma och har fått i mig 2 stycken latte .. i needed it.  För övrigt så har jag konstaterat att detta med att vi bott i stugan sedan 6:e mars och vi knappt varit här i lägenheten gör ju att jag knappt har några kläder här hemma. Det fick bli lite finare byxor och inte mig emot, för dessa har jag inte använt på länge. Men inga shorts alls här hemma förutom det paret som ligger i tvätten, så jag får helt enkelt ha en fancy-ass-fuck tisdag. Nu , fixa med kamphunden och hemmet innan jag beger mig mot jobb för att påbörja sista veckan. Motivationen börjar tryta haha!

P.s Så här glad var jag inte på Ica som på fotot, här var jag bara glad över att jag har mjölk och fick en latte.. eller 2. D.s

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Yolanda 30 juni, 2020 at 17:37

  Kaffe latte är ju så gott! Jag dricker med nhavre- eller soyadryck som vegan:) Jobbig Ica-runda. Vad fan är det med folk? 🙂

  kram

  • Reply tommytott 2 juli, 2020 at 15:51

   Eller hur .. Ja folk har blivit helt jävla galna!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.