Livsstil

Välkommen 2021

Välkommen 2021.

Hur var er nyår? Min eller vår var väldigt lugn. Jag jobbade övertid till kl 21:30 och sen körde jag hem för att byta om och försöka få lite nyårs feeling och klä upp mig och göra mig lite fin, för det gör man ju på nyår. Hemma väntade sjömannen och vännerna Alexandra och Anders , dom två som vi har träffat under hela pandemin, dom hade käkat plockmat och börjat spela bingo lotto. Jag tryckte i mig mat, hällde upp ett glas bubbel och joinade i bingolotto. Ingen vinst för någon, tolvslaget närmade sig och vi gick ut på gården och kollade på fyrverkerier och önskade varandra gott nytt år och sen tackade vi för detta året, dom cyklade hem och vi gick och la oss !  En lugn och stillsam nyår. Helt i min smak.

I går var det regn och vi kickade i gång året med att rengöra ugnen och städade här hemma ( här var ingen bakfull och krängde pizza inte )  promenad med kamphunden och käkade upp resterna från nyårs afton. Jag trodde det skulle vara överdrivet med mat kvar , men det var lite som frystes in och resten åts upp i går.  En ren ugn och hem året till ära kan ju bara lägga ribban  .. eller?

Andra Januari och ännu har inga skanalder i livet inträffat och inget märkvärdigt att sprida här i bloggen.  Det är lördag och jag ska kicka i gång årets första jobbhelg, sjömannen och kamphunden är ännu lediga, ja kamphunden lever ju sitt bästa liv med lata dagar året runt, men sjömannen har ett par dagar kvar av ledighet innan han ska köra i gång årets första jobbperiod.  Jag har fått skäll via pm på instagram att jag ljuger om att livet blir som man ser på det, för jag har tydligen missat att vi lever i en pandemi och livet bara är skit ? Att jag bör öppna mina ögon och sluta sprida propaganda? Oh lord känner jag bara –  världens vigaste man kröp upp i röven och försvann , synd det inte var denna personen.

Men nu  .. twerka för sjömannen och höra om jag kan få en lapdance innan kvällspasset.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.