Livsstil

Häng med på insta story

Häng med på instastory @tommytott

Onsdag morgon och jag hade ställt klockan på 8.oo men det var ju helt meningslöst att jag ställde larmet då jag numera inte kan sova på morgonen. Hittills under min semester har jag 1 dag sovit till 9 och resten av dagarna har jag vaknat allt mellan 05 till 07 och inte kunnat somna om. Så vid 7.30 klev jag upp och tog med mig kamphunden ut på en långpromenad i solen. I dag verkar det blir soligt och fint väder.

Väl inne gav jag henne mat som hon just nu inte vill äta, jag duschade och gjorde mig klar och nu 8.45 ropar jag på sjömannen att klockan är kvart i nio och det är tid att kliva upp och duscha och göra sig klar. Han ska hämta Wanda, Tommy, Saga och Alva klockan 10 och köra hit. Efter det ska vi ta bussen till troligen centralen och köpa biljetter för vi tänkte dra på en liten Öresund runda med tåg till Helsingborg, sen tura med färgan över till Helsingör och gå där och strosa för att sedan ta tåget till Köpenhamn, käkat något gott för att slutligen ta tåget hem till Malmö igen.

Kommer ha med mig mr Nikon, men jag är osäker på om jag ska ta med mitt fasta 50 1.8 eller om jag ska köra på mitt 85 1.8 ? Fan svårt val, men jag tror det få bli 85mm. Fantastiskt objektiv både för porträtt och all round. Det får bli så tror jag. Så här kommer eka tomt i bloggen i dag men då tänker jag så här, tills jag bjuder på förhoppningsvis en bildbomb från dagen så kan ni väl följa mig på instagram @tommytott och hänga med mig via instastory för där tänkte jag nämligen försöka vara aktiv i dag!

Nu en nocco och fixa med kameran, gosa lite extra med kamphunden som den senaste veckan varit som ett plåster på oss. Jag vet inte riktigt vad detta står för, men jag hoppas det är till det positiva och att det inte är något som är på gång.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.