Mode, Shopping och Skönhet

Nike Paul George 2

Nike Paul George 2!

Vi körde till Emporia för att jag behövde köpa ett nytt glasskydd till min Iphone X för att skydda glaset på telefonen då mitt var sprucket och massa luftbubblor. Fick hjälp att få på det snyggt och prydligt av Apple store och utanför på Gant är det en jävla kö och vakter och det visar sig att Theoz var där inne och flickorna köade hysteriskt haha!

När vi är påväg tillbaka till bilen i garaget går vi förbi Foot looker och av någon konstig anledning hamnar vi alltid där inne och där mitt i butiken står det en hylla med skor på rea och vissa är det sista paret av. Jag hittar snabbt ett par sjukt snygga air max till sjömannen och tvingar han köpa dom och när han står i kassan och väntar på att kassörskan ska komma tillbaka så ser jag dessa Nike PG 2 och det är butikens första och sista par, dom hade fått dom i retur från ett internetköp och självklart var dom i min storlek och jag kände direkt att .. jag behöver dom, dom behöver mig. Jag vet inte hur många skor jag och sjömannen har nu, men man kan aldrig få för många skor.

Annars så har det varit en produktiv dag. Jag och sjömannen har tvättat i dag igen, vi har rensat ut bland flyttlådor som vi ställde in i klädkammaren. Vi delade upp på saker som ska slängas och saker som skulle skänkas. Det blev 2 sopsäckar och en flyttlåda som åkte på återvinningscentralen och 4:a flyttlådor körde vi till myrorna med. Perfekt.  Sen har vi städat, ätit svingoda grytbitar och nu ikväll en runda på Emporia.

Resten av kvällen blir superlugn. I morgon bitti ska vi upp tidigt, duscha och snygga till oss. Vi ska nämligen möta upp Wanda, Tommy  , Saga och Alva och dra på en liten tripp med tåg och båt. Vi ska köpa Öresundrunt biljett och så tar vi en mysdag tillsammans med att tura Helsingborg-Helsingör och avslutar nog det hela med en tur till Köpenhamn innan vi tar tåget till Malmö igen!

Hur har er dag varit?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.