Chanel, Prada & Gizmo, Livsstil

Boplatssyd, nybadade kamphundarna och ledighet

Så här ser det ut nu här hemma mellan varven medan kamphundarna tvättar sig och springer rundor i hela lägenheten. Någon av dom hade kräkts och varit kass i magen och självklart fått detta i pälsen, så det blev mission att bada kamphundar nu i eftermiddag. Vilket är en kamp när man är ensam, speciellt när Chanel får någon sjuk grej för sig och hoppa in i duschen när jag duschar Gizmo och för att inte ha vatten i hela lägenheten så fick jag ju hålla kvar båda = blöt Totten.

Och nu fick jag reda på att sjömannen bråkar med boplatssyd och ifrågasätter hur dom tänker. Den som har köplats 1 har kortare boendetid än vad vi har och ändå är dom före oss? Detta kan verkligen inte vara rätt? Så i morgon kl 9 kan ni ge er fan på att boplatssyd ska få sig ett samtal från mig.

Jag är nu ledig tills onsdag kväll och ska bara mysa med kamphundarna och i morgon ska jag träffa miss bubblebut en runda och bara snacka skit. Jag är oerhört glad att den kvinnan kom in i mitt liv för ett par månader sen. Det är märkligt hur vissa människor kan bli en av de närmaste vännerna för en och dessutom, jag älskar vänner som är rak och ärlig. Och som dessutom har sitt och ändå finns där i vått och torrt. Och ja just ja, jag fick ett mail i dag om att det är manusstopp för årets första krönika på onsdag ?! Onsdag!? Oh lord have mercy, jag har inte ens fått ett mail om att jag ska fortsätta som krönika, så nu brinner det lite i knutarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.