Palettblad

Utökning i palettblads familjen

Familjen palettblad utökas.

Hej å hå vad det går mellan pattar och lår. Vi njuter för fullt av semestern och här i stugan så har det utökas en del med nya palettblad. Jag fick bland annat hem ett gäng från en grupp på Facebook och så fick jag ett annat paket från en annan och sen så köpte jag mig en som jag bara kände att den behöver jag haha. Jag har i dag planterat om nästan alla, alla utom dom på bild nummer 2 för dom behöver stå i de små krukorna ett tag till och växa till sig.

Så Palettblad familjen har utökas lite och en har trillat av och klarade inte sticklingslivet, så black dragon försvann. Och de jag hade sedan tidigare är:

– Kiwi Fern
– Red witch
– China Rose
– Durham Gala
– Chewy Peach
– Watermelon
– Avatar
– Lemon Chiffon
– Super Duckfoot
– Black beauty
– Bipolar Bigolly
– Habanero
– Nn ( Oklar vilken Nn)
– Fantasy

Och de nya i familjen är:
– Dreams onegin
– Red storm
– Rangila
– Pinto
– Glinda
– Morgan Le fay
– Black prince
– Centurion
– Beajoulis novoue
– Fishnet stockings
– Greken
– Sunset boulevard
– Sorcerer

Ja som ni ser så har det blivit ett gäng palettblad, nu har jag bara ögonen på 2 stycken och jag ska på ett eller annat sett ha dom i mina ägor, sen är jag nöjd .. tror jag haha!   Nu ropar sjömannen att maten är klar, så jag får avrunda här men lite nyfiken på i fall det är någon av mina läsare som fastnat för palettblad oxå?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.