Livsstil

Hej fredag

Hej Fredag och alla fina.
Hur har ni det? Har ni också stämplat ut från jobbet , gjort fredags dansen och kramats med bästa kollegorna och vrålat hej fredag? Det gjorde jag och dessutom kramats med en av de bästa gamla kollegorna som gästspelade på grannavdelningen under kvällen.  Jag önskade faktiskt att det var jag som hade blivit tillfrågad om övertid för att få jobba tillsammans med en fantastiskt vän och gammal kollega, men i stället får jag njuta av en lugn fredagkväll hemma med kamphunden som är mer vild än tam .. stundtals.

Vi har varit på promenad i regnet, jag har duschat, tänt ljus och hällt upp ett glas rosé.  Jag har fått nya numret av Café och musiken den strålar ur datorns högtalare. Ormarna har fått mat och kamphunden har kört ett galet race i soffan. Nu har hon bäddat ner sig i soffan i filten, tittar upp lite ibland med en blick som säger, kommer du inte och lägger dig hos mig snart? Det är en lugn och skön fredag och snart blir det Idol med mitt rosé i glaset.  Längtan efter sjömannen är stor och jag börjar snart nedräkningen. En ledig helg framför mig men jag hoppas nästan att någon ringer in mig på jobb för att tiden ska gå fortare tills han kommer hem.

För övrigt så kommer helgen bestå av att tvätta, skriva lite samarbeten och fortsätta googla på nya skor. Mina snygga grå Adidas börjar bli slitna vid hälarna och skaver på höger fot, så nya skor behövs. Jag vill ha ett par nya snygga boots inför vintern samt att jag skulle behöva nya sneakers, både privat och till jobbet. De vita jobbskorna jag köpte på put feet first är inte så vita längre och dessutom så andas dom inte som jag önskar, så fotjuicen är ett faktum  <– vågar knappt ta av skorna när någon är i omklädningsrummet haha! Kanske tar jag mig i kragen och tar mig till gymmet och hoppas det är minimalt med folk, att folk städat efter sig och att om det är massor med folk att dom är där för att träna, lägger tillbaka vikterna och inte står i speglarna och spänner sig och visar musklerna och försöker ragga och visa upp sin kropp.

Annars så har jag inte många planer för i helgen, jag funderar på att vlogga lördag eller söndag och sen hoppas jag och syrran kanske kan ses lite trots hennes jobbhelg. Kanske vi kan spela in en video till youtube- kanalen  för att få lite kvalitetstid samt material till kanalen? Det suger verkligen att vi inte jobbar samma helger.

Jag håller dessutom på planerar veckan som kommer.  Jag avvecklade mitt företag som fotograf för snart 2 år sedan och i veckan kör jag en nyfödd fotografering och eventuellt en parfotografering. Det värmer enormt att folk vill att jag fotograferar.  Men nu önskar jag er en trevlig fredag, nu börjar Idol.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.