Livsstil

Sista veckan, längtan och känslosamt

Sista veckan.

Hej måndag och nu är du snart förbi, det har vart en lång dag på jobbet och nu har jag gått in på min sista arbetsvecka med mina älskade kollegor på psykos avdelningen.  Det är så många känslor, både positiva och så som i dag när jag får höra från avdelningens överläkare  och kollegor att jag är en helt fantastisk skötare och en underbar teammedlem så hugger det till i hjärtat. Jag vet att jag är grym på mitt jobb men, det känns lite extra, både bra och känslomässigt att få höra det.  Jag har fått höra att jag är dum som valde att gå vidare och att jag garanterat skulle få något där, men jag kan, i dagens samhälle inte bara gå och vänta och hoppas, oavsett hur duktig man är på sitt jobb.

Längtan.

Så denna veckan bjuder både på sorg och lycka. Den efterlängtade veckan är kommen och på onsdag kommer äntligen sjömannen hem igen och ja, som vanligt så längtar man ju nästan ihjäl sig. När det nästan gått 2 veckor så är längtan stor, känslorna är många och det rycker både här och där av lycka. Och i går när det var fifty shades of grey på tv och Mr grey säger , i dont make love, i fuck .. hard. Kollade jag på tavlan som vi har på väggen och så på den tomma sidan av sängen och tänkte, det var ju helvete att han inte är hemma, för jag hade använt den frasen med haha!

I går söndag var en produktiv dag och jag känner mig lite extra stolt. Jag röjde som fan här hemma, packade 5 eller 6 flyttlådor, jag städade kylskåpet och ugnen. Jag dammsög, slängde massa skit och var på en promenad på drygt 6 km och när jag kom hem så ställde jag mig och lagade mat och fick ihop mat för 3 dagar, middag söndag, lunch och middag måndag och lunch på jobbet i morgon. Kan andra så kan fan jag oxå och efter gårdagens promenad känner jag faktiskt en liten längtan till träningen igen.

Så nu är middagen nere, kamphunden har fått mat och varit ute och jag har knäckt min sista nocco. Helvete oxå.  Resten av kvällen blir till att slappa och mysa med kamphunden, ha ångest över att min nocco är slut och fortsätta fundera på om jag ska beställa dom där skorna eller inte, jag är ju faktiskt värd dom och jag behöver nya rejäla skor till nya jobbet. Kan ju inte komma till nya jobbet med illaluktande , utslitna skor?  Vad ger det för en bild av en ny kollega?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 5 februari, 2018 at 21:55

    Så snygg outfit och härligt att sjömannen kommer hem =D. Jo det är bra med oss, det är lite förkylt och så bara

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.