Livsstil

Hej helgen

Hej helgen.

Är gumpen fram eller bak? Den frågan ställde jag mig i dag när klock-helvetet ringde och jag ville bara stänga av den, vända på mig och sova vidare, men det var ju inget alternativ för det 4:e morgonpasset måste ju göras för att jag ska kunna gå på riktig ledighet och därmed ha min “helg”.  Att tröttheten var värre än vanligt kan oxå bero på att kamphunden kl 3 i natt tyckte det var hög tid att gå ut och kissa för hela Malmö. Jag förstår hur hur allt den urinen kunde få plats i en sån liten hund och när fan börjar hon bli kissig mitt i natten ? Jävla trams och kallt som fan var det i natt oxå.

Nu har jag alltså haft min jobbhelg och tar nu 2 dagars ledighet så min helg är de kommande dagarna. En kollega åkte med mig till Malmö nu när vi slutade 14.35. Vilken lyx att sluta så tidigt en måndag , veckans första arbetsdag för många och när hon säger med världens leende : Tänk dig Tommy i morgon när vi vaknar kl 6 på morgonen och inser att vi är lediga, kan lägga av ett lyckovrål, dra upp täcket och somna om.  Haha, fy fan vad jag skratta. Lyckovrål – ja det var det när jag stämplade ut i dag!

Så mina 2 lediga dagar ska jag faktiskt tillåta mig själv att sova ut, vilket jag hoppas jag kommer göra. Sen hoppas jag att hostan ger med sig av sig själv, annars får jag fan kontakta en läkare. Ja de lediga dagarna ska ju jobbas med sociala medier, ringa viktiga samtal och fortsätta packa. Nu är nästan allt packat inför flytten nästa vecka. Fy fan vad vi längtar till att komma iväg och komma på plats i nya lägenheten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 5 mars, 2018 at 16:14

  Ha det göööt o njut av ledigheten👍

  • Reply tommytott 5 mars, 2018 at 16:18

   Tack det ska jag Anki 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.