Livsstil

Torrhosta, helgen är över och stora bollar

Helgen försvann fort.

Om ni kan så försök hålla er så långt borta i från bakterier som ni bara kan. Jag drog ju på mig en förkylning och så influensa helvetet och blev knockad rejält i början på veckan, men nu i slutet av veckan lagomt till helgens jobb började piggnade jag till och har där med kunnat arbeta hela helgen , men den där jävla förkylningen är jävligt jobbig och nu har en fruktansvärd torrhosta kommit oxå. Ibland känns det som både lungor och tarmar är på väg upp och som om jag av misstag råkat svälja rakblad och ibland får jag känna efter om punkulorna är kvar så dom inte hoppat upp till halsen , för jävlar vad stora halsmandlarna känns i bland. Lugn nu, kulorna sitter kvar där nere hos krigaren. Jag kan andas ut varje gång.   Men när detta väl lagt sig så kommer jag börja fundera på om det är värt att duscha i ytdesinfektion för att slippa alla bakterier folk har!

Den första arbetshelgen på jobbet är avklarad och nu är min bredvid gång färdig och i morgon har jag 4:e och sista morgonpasset innan ledighet och jag ska alltså vara mig själv och jobbar fristående. Det känns bra men man är ju ändå lite pirrig och funderar på om man verkligen kommer ihåg allt ? Men hej , jag är ju aldrig ensam så jag har ju kollegor att terrorisera.

Nu njuter jag av en nocco, lyssnar på musik och så har jag en extremt pappig liten kamphund i mitt knä. Jag ska gå igenom mailen, kolla de sociala medierna och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. Troligtvis ännu en lugn kväll i soffan som övriga kvällar denna helgen. Jag vill bli av med hostan, den snoriga näsan och förkylningen så jag kan dra iväg till gymmet igen. Komplexet över min jävla mage blir fan bara värre och värre.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Matilda 4 mars, 2018 at 20:42

  Snygging!

  • Reply tommytott 5 mars, 2018 at 15:50

   Tack 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.