Livsstil

Hej semester

Semester.

Hej semestern, vi ska nog komma överens i en veckas tid. I går var min sista arbetsdag på psykosavdelningen och den avslutade med att jobba röven av mig, skratt, fika , presenter, blombuketter och tårar. Det var jobbigare än vad jag trodde det skulle vara att säga hej då till dom som jag jobbast som närmast med och jag är oerhört tacksam för all kärlek, värme och alla fina ord jag fått av övriga kollegor i huset som även dom kom med gåvor och varma kramar.  Ni är ovärderliga. 

I går kväll somnade jag innan kl 21 helt slut i kroppen och vid 04 vaknade jag och försökte somna om vilket jag gjorde till vid strax innan 07 då kroppen tydligen tyckte att nu räcker det med sömn , men låg kvar i sängen till vid 9 tiden då sjömannen vaknade. Mysigt att bara kunna ligga och dra sig i sängen.

Nu morgon kaffe i min nya mugg jag fick av kollegorna i går, sagt lite fula ord om både objektivet och över att jag var snål när jag beställde glasögonen ovan. Varför i helvete sa inte kassörskan något om när jag valde bort antireflex på brillorna? Och varför i helvete vill inte objektivet fokusera som det ska ? Jag orkar inte. I dag får vi se vad som sker, vi har inga större planer mer än att jag ska köra och kolla till Annicas ormar och sen ville sjömannen tydligen köra ner och kolla på någon båt som kommit hem till Malmö igen, han vill se om dom har börjat måla om henne. Japp, båtar är tydligen en hon och inte en man. Oerhört viktigt i alla sammanhang.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.