Livsstil

Hur fan klarar folk det?

Hur fan klarar folk det?

I dag delar vi ut pris för världens sämsta influencer och priset går till your local gayboy i Malmö. Tottelicious. Grattis och heja mig?! Jag har haft fullt upp, inte uppdaterat här något och inte uppdaterat instagram nämnvärt. Det är knappt så jag har kollat mailen ordentligt, okej, där ljög jag lite men jag har öppnat mailen på telefonen men inte gått in och läst mailen som jag fått.

Jag förstår inte hur jag klarade av det tidigare att varje dag uppdatera, inspirera och uppröra? Nu hinner jag ju knappt torka mig själv efter jag varit på toaletten känns det som, eller är det jag som är dålig på att planera? Jag blir nästan lite provocerad av er med barn med allt ni hinner med trots ni har små djävular<– may the force be with me,  som springer runt där hemma?

Nej men helt ärligt så känner jag mig lite låg och det har varit allmänt mycket här i livet och jag har inte känt mig på topp alls. Sjömannen har så ont i ryggen och att han går där på jobb och har ont gör ju att jag blir orolig. Det har varit mycket jobb och så har vi ju stugan som ska kollas till, vilket är svinkul men samtidigt som lägenheten ska hållas i toppskick och så en kropp som uppenbart inte får det goda i livet som den behöver? Alltså träning och motion.  Mina timmar räcker verkligen inte till.

I går kväll var jag dessutom besviken och ledsen. Men det är ett annat kapitel.  Jag har haft ont halsen ett par dagar och hade sån huvudvärk i går så jag duschade och sen drog jag ut till stugan och kollade till hur allt såg ut där, Annica kom förbi och lyste upp tillvaron, vi drack kaffe, skrattade så tårarna sprutade och tog en promenad med kamphunden. Jag får ett sånt lugn när jag kommer ut till stugan och jag trivs så jävla bra där att jag nästan vill bo där ute året runt haha!  Det såg föresten superbra ut vid stugan, nästa gång jag är där ute får jag rensa lite ogräs runt om tomten utanför staketet och köra en omgång till med ogräsmedel. Lika bra att hålla koll och rensa lite då och då så det inte blir ett jävla slit jobb.

Om 10 dagar kommer sjömannen äntligen hem och om ca 7 veckor går jag på min sommarsemester. Nedräkning har börjat dubbelt upp haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.