Livsstil

Känslor, bubbel och gaygalan

Grönsakerna är hackade, dippen är fixad och jag har hällt upp lite bubbel i glaset lördagen till ära, trots att jag ska upp och jobba i morgon bitti. Min sista dag, men jag känner att jag är så värd det och lite bubbel-lördag skadar ju aldrig.

Efter jobbet hämtade sjömannen mig och vi åkte hem till ett par vänner på en fika, som i stället blev en god middag. En fantastisk god paj och krispig sallad. Lite små fix med deras nya surfplatta och skitprat och kvalitetstid innan dom på måndag drar utomlands i 2 veckor. Jag är så avundsjuk. Vi kramades, önskade en trevlig resa och vi ska ta en bubbelkväll när dom kommit hem , för då är vi nämligen snart grannar.  Efter drog vi till västra hamnen för att handla till kvällens mys och att jag skulle handla tårta de bästa i morgon. Tyvärr var det rätt utplockat så jag fick ta de som fanns och det ska nog bli bra. Ett tag funderade jag på att köra på miss russia´s ide, med massa chips och godis . Men det fick bli tårta.

Melodifestivalen är i gång även ikväll. Inget som går på denna tv ikväll då bögarnabus inte är några mello-fan överhuvudtaget men jag heja på dig fab-Freddie, hade man kunnat rösta på dig så skulle du vinna hela skiten, men ikväll vet jag att snygg-viktor uppträder, han sjunger inte bra men är härliga att vila ögonen på. Så heja även dig.  Jag och sjömannen ska istället plocka fram grönsaker och dip och mysa ner oss i soffan framför Qx-gaygalan och fortsätta drömma om att jag/vi en dag kommer vara närvarande på den galan, antingen som besökare eller nominerad. Årets homoblogg? Heja mig haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.