Livsstil

Hej Tisdag

Så är vi vakna igen och sjömannen var snäll och tog kamphunden så jag kunde ligga och dra mig lite. Både jag och sjömannen var vakna där vid 5 tiden, låg och scrollade på mobilerna innan vi somnade om och klev upp nu vid 9 tiden. I går kväll efter att vi bakat och lagt över allt i påsar påbörjade vi mission , rensa frysen och hör och häpna, det blev 2 hyllor som blev helt tomma.  Ni kan inte ana hur mycket mat vi fick slänga som vi haft i frysen i 1.5 år. Herregud vilken skandal, vi borde skämmas.

Så när sjömannen var ute  med kamphunden i kylan nu på morgonen fixade jag kaffe och rensade vasken på allt som legat där och tinat. Mycket av det som slängdes var såser som vi fryst in och gud vet hur länge dom varit i frysen, så nu är det helt rensat och vi är redo att börja om på nytt och fylla frysen med mat som vi faktiskt kommer äta upp .. det är mitt mål i alla fall.

Ledigheten i går sprang i väg och nu laddar vi kroppen med koffein och förhoppningsvis är jag pigg och glad hela arbetspasset. Jag ångrar att jag inte tog ett par dagar ledighet denna vecka, då jag har kortvecka och arbetar tisdag,onsdag och torsdag och ledig fredag-söndag så hade det blivit lite som lite längre ledighet, men det är lätt att vara efterklok. Nu laddar vi upp och sprider glädje på jobbet.

Föresten, min mancold börjar ge med sig känns det som. Alltså är det är riktigt, vi homosexuella drabbas inte av den riktiga mancold som heteromännen drar på sig?  Jag har både jobbat, städat och fixat här hemma haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.