Livsstil

Söndags planer

Söndags planerna.

Söndag och jag har varit uppe sedan klockan 06. Syrran sov här i går och vi käkade chips, dippa, drack cola zero och kollade skräckfilm. Vet inte riktigt vad filmen hette och den var inte riktigt så skrämmande som vi hade hoppats på. Det är svårt att hitta rejält skrämmande filmer i dag tycker jag.  En mysig och lugn lördag kväll.

Jag kunde inte somna om efter jag varit ute med kamphunden när vi kom hem efter att ha kört syrran till jobbet. Efter i dag går hon på semester, skönt för även henne.  Jag och kamphunden la oss i soffan och slappade och försökte somna om, men det gick inte så jag har fixat en latte och här sitter jag nu med musik som strålar från spotify, en latte och en kamphund bredvid mig på stolen. Ute är det blött, regn och grått. Hej sommar. I have missed you.

Söndag i dag och det innebär att vika tvätt, packa inför morgondagen då sjömannen äntligen kommer hem och vi börjar våran semester tillsammans. Helt jävla magiskt. Men utöver packa så blir det tanka Mr Grey, en runda på hornbach då jag ska ha ett samarbete med dom på instagram, så det måste fixas med det i dag, fixa utkast och sociala medie jobb med andra ord. Jävla roligt samarbete, så troligen blir det väl kanske lite nya växter till trädgården i stugan. Men tills dess, dricka min latte, kolla så det är batteri i kameran och förhoppningsvis slutar det regna eftersom jag tydligen ska vara ute i trädgården och plantera. Det blir en bra söndag och jag är så där barnsligt lycklig över att få hem sjömannen imorgon igen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.