Livsstil

Helgen, solen och vår feeling

När man får vårfeeling.

Jag packade ihop och körde hem till lägenheten i går, jag tog en promenad i solen och efter det kände jag mig bara så sjukt frusen och jag ville verkligen ta en lång dusch och det går ju inte direkt i stugan eftersom vi har varmvattenberedare där och vips så tar varmvatten slut. Men det var ett par underbara dagar i stugan och jag längtar redan tillbaka. Jag behövde verkligen dessa dagar av att bara vila och vara och solen gör ju så mycket, men dra ballen i gruset vad kallt det har varit dessa dagarna. Kamphunden har haft det riktigt kämpigt och har inte alls velat gå ut, vilket jag har full förståelse för.

Solen har verkligen gjort susen med humöret. Och den där känslan när man kommer ut i solen och man känner att solen börjar värma, den känslan är obeskrivlig även fast det fortsatt är så jävla kallt ute.  Men detta gör ju att man får vårfeeling.

I dag har varit en slappar dag och ta hand om mig och hemmet dag. Jag låg i soffan och lyssnade på musik, njöt av att solen värmde ansiktet där i soffan. Kollar på fönstren i vardagsrummet och känner bara, nej för fan, detta går inte längre. Ta dig i kragen och så putsar du era fönster och jag orkade med fönstren i vardagsrummet, köket och sovrummet får jag ta en annan dag.

Annars, kortison kuren hjälper. Värken är inte lika tuff så det verkar som det hjälper. Jag mår inte helt bra i kroppen ännu, men tillräckligt bra för att jag ska testa jobba imorgon igen, vilket jag ser fram emot, för jag har som ni vet svårt för att vara hemma men jag är oerhört glad att jag lyssnade på kroppen.  Så nu behöver jag bara att denna kylan ska försvinna och få lite värme så kommer jag må så mycket bättre i kroppen.

Men nu, fixa med kamphunden och sen göra sig klar för att se tv innan det är tid att sova.

Hur har er helg varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.