Livsstil

En ledig dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon Torsdag och välkommen du lediga dag! En helt ledig dag framför mig och vet ni ? Jag vaknade klockan 7 !? Seriöst, jag ställde klockan på 8 för att komma upp och få ut så mycket jag bara kan av dagen och för att inte sova för länge, men då vaknar jag klockan 7 och kan ej somna om. När jag ska jobba morgonpass så tar jag mig fan inte upp .. Det är seriöst något fel på denna kroppen haha!

Full fart på mig i dag. En maskin tvätt är i gång, kamphundarna är rastade och utfodrade och jag har varit på kronprinsen och hämtat ut ett paket. Det har börjat trilla in lite paket nu från våran beställning med skor och lite kläder och annat smått och gott.  Varit och handlat lite mjölk till morgonlatten som i skrivandes stund inmundigas.

För övrigt tog jag mig tid med en redig morgonrutin i dag och körde på skrubb och produkter som jag varje dag använder från Solution by Victus. Vet ni om dom har en egen skrubb ? Jag måste dessutom snart ge mig iväg och köpa hem en ny dagkräm, det känns som den börjar nå sitt slut snart. Helvete.  Annars så ska jag njuta av ledigheten, fixa med nödvändigheter ge mig iväg med syrran på Willys och handla hem lite och även försöka göra lite mat så jag har att ta med till jobbet i helgen.

6 dagar kvar tills sjömannen kommer hem .. Längtan är oliiiiidlig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.