Livsstil

Helsingborg <-> Helsingør

En dag i Helsingør.

I dag ställdes klockan på 07.00 för att vi skulle upp och göra oss klar för att köra till Malmö och lämna bilen, för att sedan ta bussen till tåget och vidare för att möta upp Stephanie och Oscar för en mys dag i Helsingør och tura från Helsingborg. Såklart när vi är inne och kollar tåget från Malmö så har tåget från Köpenhamn slutdestination Malmö C, så det blev bilen till Stephanie och Oscar och sedan tog vi tåget gemensamt därifrån till Helsingborg och vidare till Helsingør.

Det har varit en fantastisk mysig dag, varmt och skönt. Strålande sol, god mat och mycket skratt. Lite shopping, ovanligt lite och bara massor med mys. En dag som har uppskattats supermycket och som ni kan se på bilderna så har vi njutit. Det har fotats extremt lite då vi njutit av sällskapet och skrattat så tårarna har sprutat, ätit svinäcklig mjukglass och druckit gott vin.

Nu är min ledighet över, vi är tillbaka i stugan och bara slappar. I morgon kickar jobbhelgen i gång och därmed de 3 sista jobbdagarna innan semestern börjar. Nu mina vänner, nu känns det motigt som tusan att gå till jobbet men jag tänker, i can do it, snart är vi i hamn Totten, snart!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.