Livsstil

Att överleva, vinter wonderland och hallelulejahmoment

Att överleva.

Jag ska aldrig mer ljuga, aldrig. Jag skröt förra veckan på nya jobbet om att jag sällan , typ aldrig åker på influensan. Detta sa jag i samma veva som jag började nysa och en begynnande förkylning började bryta ut. Det har varit så ett tag , men inte riktigt brutit ut ordentligt. I lördags samma dag som sjömannen ska åka vaknar jag med jordens man cold. Halsen var som taggtråd och näsan var som ett vulkanutbrott – Men grattis Totten, du som ska på 30 års fest.  Jag lämnade sjömannen och drog iväg på en av de roligaste 30 års fester jag varit på.  När jag kommer hem på natten känner jag mig jätte konstig i kroppen, men tänker på att jag varit uppe länge, druckit alkohol så jag går ut med kamphunden och sen lägger mig. Vaknar upp och mår sådär, hes som fan men möter upp syrran och Mattias och tar en runda på triangeln för söndagsmys, käkar lunch och väl hemma påväg hem bryter det ut, jag blir kokhet i kroppen och illamående. Väl hemma mår jag illa, känner mig febrig och på kvällen tror jag att jag ska dö.  Det är ingen hit att sitta på toaletten och samtidigt ha en hink i knät med känslan att något lever i magen och att man ska dö.

Söndag och måndag var de värsta dagarna i mitt liv. Måndag kväll känns det som det börjar lätta och jag behöver fisa. Jag kan säga en sak, tro inte att det bara är en fis när du har influensan, för det är det fan inte haha. 31 år och skiter på sig?  Heja mig som ens skriver ut det haha! Under dessa dagar har jag knappt fått i mig något, för det har kommit upp så på sin höjd ett par glas vatten och tisdag morgon vaknar jag och känner mig bättre, ingen kokhetkropp och hungrig som en björn. Började dock försiktigt.

I går spenderade jag hela dagen i soffan med kamphunden och bara vilade, sov ikapp förlorad sömn och pillade i mig en sallad och drickkvarg och piggna till. Ja och gjorde slut på typ 2 toalettrullar pga förkylningen.  Jag firade med en bit choklad oxå eftersom våran granne som varit stökig i en längre tid, det jag skrivit om tidigare, äntligen blivit vräkt. Its a hallefuckinglullejahmoment. 

Winterwonderland.

Igår kväll såg jag på nyheterna att väg 11 här i Skåne var stängd pga snökaos, trafikolycka med flera bilar och lastbilar inblandade. Jag hoppade av sängen och gick till fönstret och tittade, inte en snöflinga så långt ögat kunde nå, men i dag på morgonen vaknar jag upp till ett sociala medier som är fyllt av ett snötäckt Skåne ?! Upp och kollade ut och det är kaos, massor av snö, snön bara vräker ner och det är -10 grader. Förhelvete!?

Både jag och kamphunden kröp ihop i fosterställning efter morgonpromenaden och grät hysteriskt. Mest kamphunden som tycker det är extremt kallt om tassarna och får ont och jag för att jag hatar vintern och snön och att sambon inte är hemma och tycker synd om oss. . Räckte inte influensan utan det var tvungen att bli vinter även i Skåne?  Ni som skriver att det är mysigt med snö – gå för fan ut och mys nu och sitt inte inne och uppdatera med foton om hur mysigt det är!

I dag händer inte mycket alls. Jag måste ta mig ut till tobaksaffären och köpa snus, det är väl dagens viktigaste uppgift. Annars blir det bara en slappedag i soffan, allt för att jag ska vila upp mig och få kraft så jag kan återgå till jobbet på fredag, förkylningen ska kureras och jag kniper lite extra med gumpalallan. Inte för att jag är orolig att fisa längre, för det fungerar utmärkt, utan för att det inte ska komma något bakslag så jag bli liggandes igen. May the force be with me?!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till. Inte druckit kaffe sen i lördags och smaklökarna dansar av lycka och så ska jag dansa av lycka.

Det bästa efter influensan –  Att det bara är en fis och inget annat haha.

 

Följ mig och bloggen på :
Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.