Mode, Shopping och Skönhet

Homotropolis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny klippt Totten! 

Jag kollade i fall det var batterier i mina trådlösa hörlurar vilket det var och sen tog jag och traskade bort till frisören jag klippte mig hos sist, men tror ni han hade öppet? STÄNGT?! Vafan och jag var inställd på att klippa mig och visste exakt hur jag ville ha det, men jag fick helt enkelt traska vidare till någon annan och där vågade jag inte riktigt be om det jag egentligen ville ha, för jag vågar fan inte chansa första gången hos ännu en ny frisör, så det blev frisyren ovan .. hon fick nästan fria händer med restriktion att vara rädd om mina strån uppe på huvudet .. Det var hon haha!

När jag var färdigklippt tänkte jag att jag kunde gå förbi taboo och hämta ut nya QX, men det fanns ingen utan där var i stället en ny tidning jag inte sett, Homotropolis som jag plockade med mig och traskade hemmåt. Gick inom Coop och handlade mjölk, min älskade kalv ( han dricker mycket mjölk) sitter på bussen mellan Strömstad och Göteborg och är påväg hem.

Nu ska jag hänga upp tvätten i maskinen, köra i gång en maskin till och sedan ut med kamphundarna på promenad. Men först ska jag dricka upp min Nocco – bcaa tropikal. Särklass den bästa smaken på färdig bcaa. It´s my drug!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.