Mode, Shopping och Skönhet

Tom Robinn – Ny hudvårds serie för män

Tom Robinn - Tommytott

 

Förra veckan fick jag hem ett paket med en ny hud vårdserie för män, Tom Robinn  Ska bli riktigt kul att testa dessa produkter och lite nytt i badrumsskåpet är ju aldrig fel.

TOM ROBINNs hudvårdsprodukter lämnar ingen blank, kladdig eller fet känsla och är alla utan parabener. Vissa produkter doftar gott medan andra är doft- och färgfria, utvecklade för känslig hy och för att minska risk för allergiska reaktioner.

TOM ROBINNs hud vårdserier finns för olika behov:

RESCUE passar känslig hy och är utan alkohol, parfym och parabener. Den motverkar påverkan från föroreningar i luften och lindrar irritation från exempelvis rakning.

ESSENTIAL är utvecklad för normal till blandhy och innehåller noga utvalda ingredienser för uttorkad eller torr hy. Passar utmärkt efter träningspass eller då huden är behov av särskild återfuktning.

CONTROL är särskilt framtagen för normal till fet hy. Mattar ner samt kontrollerar hudens talgproduktion och motverkar glans.

PERFECTION är utvecklad för normal hy för att ge en fräsch och jämn hudton. Motverkar mörka fläckar och pigmentförändringar som kommer av en åldrande hy.

FIRE-GUARD  ger dig en enkel och bekymmersfri rakningsupplevelse både under och efteråt.

Jag ska testa Essential, vilket jag ser fram emot. Och självklart ska jag försöka komma med en recension om vad jag tycker om produkterna samt att jag även ska försöka låta sambon få ge ett utlåtande här i bloggen!

TOM ROBINNs produkter hittar ni hos Sliqhaq och hos Lyko.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.