Livsstil

Ledvärk, jävla hundägare och nattjobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår strax efter kl 17 hämtade jag hem sjömannen och det var verkligen en fröjd för öga och själ att få hem honom. Han sa dock åt mig att köra snabbare då han varit skitnödig sedan Strömstad och ja, han kom hem gick på toaletten och sen la han sig på soffan och sov ..  Välkommen hem gubben, väldigt roligt att få hem dig. Men sen tog vi en promenad med syrran och Mattias runt pildammarna , kollade på idol, hade nakengymnastik och somnade haha! Älskar´t!

Jag hade hoppats på att kamphundarna skulle väcka sjömannen, men vid 8 tiden är det en viss liten kamphund med snopp som slickar mig i örat och piper. Någon var visst hungrig, kissig och ville ut. Så ja, det var ju bara att svära och muttra för mig själv och ge dom mat och ta ut dom. För övrigt hatar jag alla lata jävla hundägare i dag, vad är det för fel på er? Ni har råd att köpa en hund, men ni har fan inte vett att plocka upp skiten som DIN hund lägger på en GÅNGVÄG. Och nej, jag ska fan inte behöva gå med ständig blick i marken för att det kan ligga en tolle där .. Sverige bör införa en lag där  vi som plockar upp har rätten att kasta fulla bajspåsar på människor med hundar som inte plockar upp. Jag tar gärna det jobbet och jagar människor och kastar hundbajspåsar på dom! Idioter – kom och tvätta mina skor , alternativ köp nya!

Så när jag kom in fixade jag latte till mig och sjömannen, kollade på underbara och älskade Meekatt som var med på direktsändning på morgon tv i Norge och talade om mamma livet och hennes bok som numera finns på Norska oxå. Klippet ser du här! Nu kolla de sociala medierna, borsta tänderna och snygga till håret och sen iväg till apoteket och kolla i fall vi har mer medicin till Prada att hämta ut, köpa torrfoder och sen hem och vila .. De lata dagarna är över och nu är det nattjobb som gäller.
Och för övrigt så har jag en fruktansvärd värk i mina ben, jag har så ont i mina knän och knä-leder när jag går att jag vill helst lämna benen i soffan när jag ska röra mig .. haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply V E R O N I C A ❤️ 25 augusti, 2016 at 09:38

    Dom har ju infört en lag att man får böta om man int plockar upp efter sin hund vilket jag tycker är bra. Men vissa folk bryr sig inte ändå.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.