Mode, Shopping och Skönhet

Daniel Wellington, yrsel och rabatkod

I går fick jag gå hem från jobbet. Jag började under eftermiddagen må kasst,  huvudvärk , yrsel och allmänt hängig så jag valde att gå hem från jobb och äntligen lyssna på min kropp. Vilket uppenbart behövdes. Har fortfarande huvudvärk, känner mig hängig i kroppen och är då och då yr och har sovit riktigt hårt i natt när jag väl sovit, förutom att jag vaknat flera gånger av att jag mått illa. Så nu ska kroppen få vila ordentligt.

I samarbete med Danielwellington har har jag fått hem en ruskigt snygg klocka. Modellen på bilden heter Classic Durham 40mm.  Jag har ju min apple watch som dagligen sitter på min arm och nu har jag även denna snygga, lätta klocka att snygga upp vilken outfit som helst. Klockan har en äggskalsvit urtavla, amerikanst läder och är endast 6mm tunn. Urtavlan finns som min, rosé och i silver.

Danielwellington har en uppsjö med snygga klockor, dom har kommit med en mindre modell för er damer ( självklart kan du som man även ha dessa mindre ). Märket heter Petite och jag dog lite när jag såg dom och valet av armband till klockan. Jag har självklart ordnat en personlig rabattkod till er underbara läsare. Uppge koden Tommytott i kassan på Danielwellington.com så får ni 15% på hela köpet. Koden är giltig till och med den 15:e Maj.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.