Stuglivet

Hon har blivit helt galen

Kamphunden har blivit helt galen.

Okej kamphunden, nu behöver vi prata… igen! Detta är inte hållbart att bli helt jävla galen för att sjömannen åker på jobb. Jag lyckades somna i går kväll, men en annan som knappt har sovit i natt är våran älskade kamphund. Klockan 03:40 får hon ett jävla ryck och springer runt som en galning, skäller på mig och ställer sig vid dörren. Jag tänker va fan är det med henne? Sen när börjar hon med att vilja gå ut före tuppen har klivit upp? Men jag går ut med henne och hon börjar tok skälla och så springer hon in ?  Va fan är detta?

Sen väcker hon mig igen vid 7.30 och när jag inte kan somna om så kryper hon under täcket och sover vidare? Nej nu jävlar alltså, inte nog med att hon börjar bli gammal , hon börjar fan bli helt jävla rabiat när sjömannen drar på jobb. Kanske han kan ta henne med sig nästa gång?

Måndag och en ny vecka. Jag har just kommit hem från en road trip, jag var och hämtade hem ett par ormar, en hona och en hane av palmhuggorm och snackade lite reptiler och fick se hur Rickard har det. Satan vilket reptilrum och vilka reptiler.  Nu är planerna att plocka ihop här i stugan , packa det som ska tas med hem i eftermiddag.  Sista semester dagen och det är ju en del som ska fixas innan vardagen kickar i gång igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.